Det er enkelt å ta seg frem i London takket være disse banene som går som mark under jorda så lenge de går da,vi opplevde problemer de 2 dagene vi skulle bruke den. Signalfeil på anne baner så det ble kaos
Kjøpte kort til alle og fikk rabatt for ungdomen. Puttet på £15 på alle kortene og det holdt til t/r og sporadisk bruk hver dag i 4 dager.
Etter endt opphold får en tilbake pengene en har tilgode.
Togreisen ble avsluttet med tuben fra Green Park til Victoria Station. Enkelt å greit. Det norske bank-kortet rett på kortleseren ved inn-porten og samme ved ut-porten på ankomst stasjonen. Kan det bli bedre.
Fantastisk måte å komme seg raskt rundt på. Enda mer genialt nå som du bare kan legge bankkortet (m/kontaktløs) på ved inngang/utgang.
Undergrunnen i London er en effektiv og billig måte å reise rundt i London på. Ved kjøp av Oystercard får du det enda litt billigere.
Eneste er periode midt på dagen hvor det er trang og mye folk. I tillegg var det veldig varmt vær når vi var der og dette fikk vi merke i undergrunnen.
I rush tiden er det utrolig mye folk. Måtte bare presse seg inn i en vogn. Men utrolig rent og pent og effektivt. Koselig m de som spiller i gangene. Enkel og billig måte å ta seg rundt i London på.