Gode utstillinger og interessant for hele familien. Savnet kronjuvelene til nåværende konge. Morsomt med ravner som plutselig dukket opp hvor du vandret utendørs.
Vi kom 1 time og 45 minutter før stengetid, og ble informert før billettkjøp at vi ikke ville få fullt utbytte da de regner tre timer for å få med seg alt. De informerte også om 30 minutters kø for å se kronjuvelene. Vi gikk likevel inn. Rakk ikke en hel Beefeater-omvisning, men hang oss på en som var i gang. For de som er stødige i engelsk anbefales dette, det gir mye til besøket å høre de fortelle! Vi hang på litt, så valgte vi ut de tingene vi ville se og gikk på egen hånd. 20 minutter før stengetid var det ingen kø til kronjuvelene, så da fikk vi sett dem også!
På Tower of London er det mye å se og oppleve. Vi anbefaler å betale for audiotour. Da kan man gå rundt og høre om de ulike stedene i eget tempo. Mye interessant historie bak disse murene. Hvis man vil se kronjuvelene bør man møte opp tidlig og ta dette besøket først. Vi kom utpå ettermiddagen og da var køen så lang at vi droppet akkurat det. The Yeoman Wardens ( Beefeaters) er veldig hjelpsomme og stiller gjerne opp på bilder. Anbefaler også en guidet tur med dem. Turen opp i The White Tower høres verre ut enn den er med sine ca 200 trappetrinn. På toppen er det et rom som er morsomt for barn hvor man kan utforske gamle våpen på en interaktiv måte.
Utrolig mye spennende å se og høre. Mye historie som man nesten må ha to til tre timer på.
Fascinerende byggverk.
Veldig bra sted, med masse historie, mye å se på. Ta deg god tid, vi brukte ca 4 timer for å se alt. Anbefales på det sterkeste, hvis du er glad i historie.
Vi var på en veldig artig og lærerik tur med Shady, en topp guide som kunne sin historie og som evnet å engasjere gruppen. Anbefales!