Verdt et besøk. Alltid fullt av folk på område. Masse fint rundt i område som det også er verst å se på
Vi var kun på utsiden, men et vakkert bygg som må besøkes når man først er i London. Ligger sentralt så er enkelt å sveipe innom mellom to andre aktiviteter.
Guidet tur i representasjonsrommene på slottet. Fikk utdelt hørertelefon som tok oss gjennom omvisningen. Veldig ok da vi kunne styre tempo selv, dvs når vi hadde lyttet ferdig i et rom kunne vi bruke mer tid i samme rom vi ville se mer. Veldig tydelig hvor vi skulle gå videre,
Mye folk, så vanskelig å holde følge med mitt reisefølge. Savnet å kunne spørre guide om jeg lurte på noe.
Stengt for omvisning, men fint å bare se utenfra også. Kan kombineres td med å gå videre til Hyde Park
Du må bestille på forhånd, kan være en del kø for å komme inn, men går bra når en først har kommet inn. Får audioguide som gjør at en selv bestemmer tempo. Finnes også en restaurant på utsiden ved hagen. Trivelig med en kopp kaffe ved dronningens hage.
Jeg vil anbefale å få med vaktskiftet på slottet. Ellers kjekt å ta en runde rundt for å se på omgivelsene.