Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Britisk Museum på
Anmeldt 13. november 2018

For en dag!
Vi var veldig interesserte i den Egyptiske avdelingen og vi ble ikke skuffet. Flere av oss har vært i Kairo museet men her var det en samling av mumier som var helt enorm.
Avdelingen fra Polynesia, ja den var et eventyr. Så måtte vi ha pause i kaffeen før besøkets høydepunkt nemlig det runde biblioteket. Tenk ca en million bøker samlet her, og for noen bøker. Her er førsteutgaver av kjente verker, ja man godt tilbringe en hel dag her
Så gikk turen inn til alle skulpturene fra Egypt, Hellas, Italia og flere andre land. Glad at de er så godt ivaretatt slik at vi i dag, mange hundre år etter de er laget kan gå å
beundre de fantastiske arbeidene.
For et besøk

Takk, lisekri
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Man trenger tid for å se hele utstillingen. Gjenstandene er flott utstilt og presentert. Dette er et sted hvor man kommer tilbake.

Takk, Ståle A
Anmeldt 3. november 2018

Et av verdens beste museum med tanke på utvalg av gjenstander fra en hel verden. Og gratis inngang. Stor museumsbutikk og god cafe. Bedre blir det neppe.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, halfdan t
Anmeldt 2. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk museum! Strålende for både barn og voksne. Våre barn på 8 og 10 år hadde en morsom og lærerik dag - og vil tilbake.

1  Takk, eivinda2016
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Vi besøkte dette museet for å få mer informasjon om britisk historie. Var fasinerende å se og lese om de forskjellige områder som gjenstander var hentet fra.
Dersom en besøker London bør en absolutt besøke british museum!!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Sjur S