Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
British Museum Guided Tour
193

Bestill på forhånd
fra
USD 60,81
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Britisk Museum på
fra USD 60,81
Mer informasjon
fra USD 286,38
Mer informasjon
fra USD 104,31
Mer informasjon
fra USD 45,64
Mer informasjon
Anmeldelser (73 371)
Filtrer anmeldelser
73 371 resultater
Vurdering fra reisende
53 252
15 533
3 474
726
386
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53 252
15 533
3 474
726
386
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 73 371 anmeldelser
Anmeldt 11. desember 2018

Her rekker man ikke alt på en dag! Sett av mindre bolker og del opp i seksjoner, ellers blir det slitsomt. 3x3 timer tipper jeg må til dersom man ikke skal løpe gjennom. Utrolig mye fint å se, og imponerende samlinger fra hele verdens historie.

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Arve70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. november 2018 via mobile enheter

Ikke mange plasser så mye "tyvegods" er samlet på et sted. Bryr du deg om historien er dette et sted du bare må besøke. Et av de beste museum i verden og så på topp av det er inngangen gratis .

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, KnutH248
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018

For en dag!
Vi var veldig interesserte i den Egyptiske avdelingen og vi ble ikke skuffet. Flere av oss har vært i Kairo museet men her var det en samling av mumier som var helt enorm.
Avdelingen fra Polynesia, ja den var et eventyr. Så måtte vi ha pause i kaffeen før besøkets høydepunkt nemlig det runde biblioteket. Tenk ca en million bøker samlet her, og for noen bøker. Her er førsteutgaver av kjente verker, ja man godt tilbringe en hel dag her
Så gikk turen inn til alle skulpturene fra Egypt, Hellas, Italia og flere andre land. Glad at de er så godt ivaretatt slik at vi i dag, mange hundre år etter de er laget kan gå å
beundre de fantastiske arbeidene.
For et besøk

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, lisekri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Man trenger tid for å se hele utstillingen. Gjenstandene er flott utstilt og presentert. Dette er et sted hvor man kommer tilbake.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Ståle A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. november 2018

Et av verdens beste museum med tanke på utvalg av gjenstander fra en hel verden. Og gratis inngang. Stor museumsbutikk og god cafe. Bedre blir det neppe.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, halfdan t
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser