Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Britisk Museum på
Anmeldt 5. januar 2024 via mobile enheter

Reserver for all del billetter (gratis) i god tid! Vi forsøkte to ganger å komme inn, den ene dagen strakk køen seg 300m så vi ga opp. Neste dag stod vi i kø i 20 min før vaktene kom og sa dem ikke slapp inn flere folk hvis man ikke hadde reservert billett på forhånd... Nedtur!

Dato for opplevelse: desember 2023
Takk, JSSNorway
Anmeldt 8. desember 2022 via mobile enheter

Utrolig masse og se. Om man er spesielt intressert så bør man ha mer enn en dag her. Bygget er i svært dårlig stand, og mange av de flere 1000 år gamle gjenstandene mangler beskyttelse.

Dato for opplevelse: desember 2022
Takk, jarlesk_rh2019
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Kø for å komme inn. Kan lønne seg og bestille billetter på forhånd. Det er også gratis å bestille. Da får du en fast track du kan gå mellom

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Michael H
Anmeldt 24. februar 2020 via mobile enheter

Vel verdt et besøk! Skal du se alt må du ha mange dager her. Mye spennende historisk kunst, oldtidsskatter, som statuer, sakrofager og mumier, samt noe samtidskunst. Det meste er gratis, men med oppfordring om å donere 5£ pr person. Dyrt på kafeene og på museumsbutikken. Flott bygg, flott kunst, fint tidsforbruk! Mye! folk. Kos deg :)

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, Andreas L
Anmeldt 21. februar 2020 via mobile enheter

Her har jeg vært mange ganger. Mitt stalltips er å leie audio guide. Da kan du gå rundt og velge hva du vil se og hva du vil høre på ut fra dine interesser. Sett av minst tre timer. Jeg har også vært med på guidet high light tour. Det var veldig bra og da får du presentert de mest interessante objektene. Det viktigste å huske er at du ikke kan få med deg alt på ett besøk. Gjør noen prioriteringer og legg opp besøket etter det. Det absolutt dummeste du kan gjøre er å gå inn og «ta en kikk».

Dato for opplevelse: januar 2020
2  Takk, matsp2013