Camden marked må bare oppleves.... Her finnes noe for alle og en hver...men pass på verdisakene for her finnes også de som tømmer dine lommer raskere en du kan blunke.....
Masse boder og butikker med alt mulig du kan tenke deg. Masse ulike klær og nips og masse forskjellig mat. Gå turen fra t banen og opp er koselig med masse turist butikker hvor man kan prute. Også et sted der man kan kle seg ut og bli fotografert. Digger cyber space bitikken med masse artig teknoting og person slet danser for deg
Har vært i London X-ganger, men aldri tatt den flotte turen opp med båt fra Paddington.
En flott tur å ta i fint høstvære og en flott opplevelse i Camden. Godt øl på uteservering, masse muligheter for street food. En hau av salgsboder og butikker med "krims-krams" i alle fasonger. Reiste med en eldre generasjon som elsket å føle på det pulserende folkelivet. En bydel med det meste av butikker og opplevelser, anbefales å reise inn eller ut med vannveien for å supplere opplevelsen.
Flott sted med mange butikker, restauranter og spisesteder. Mange spesial butikker og bruktbutikker. Første dagen vi var der var det nesten ikke mulig å gå der. Vi dro tilbake tidligere nest dag og fikk oppleve mer. Anbefales å dra ditt en "rolig" uke dag. Mange gamle staller som brukes til salgssteder. Kanaler for båter også i området.
Dersom du ønsker en spesiell opplevelse i en roligere og koselig del av London, anbefaler jeg en tur hit.
Mest av alt et spennende og annerledes strøk. Varene man selger fant ikke vi spesielt interessante, men smak og behag. Mye folk på søndag da flere av de andre markedene holder stengt, så reis tidlig.