Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:30
Lagre
Camden Market, Borough Market og Covent Garden Market Private Tour
5

Bestill på forhånd
fra
USD 200,98
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Camden Market på
fra USD 200,98
Mer informasjon
fra USD 153,25
Mer informasjon
fra USD 25,12
Mer informasjon
Rocketur i London
834 anmeldelser
fra USD 71,60
Mer informasjon
Anmeldelser (28 994)
Filtrer anmeldelser
28 994 resultater
Vurdering fra reisende
17 724
7 961
2 342
632
335
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
17 724
7 961
2 342
632
335
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 28 994 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Camden marked må bare oppleves.... Her finnes noe for alle og en hver...men pass på verdisakene for her finnes også de som tømmer dine lommer raskere en du kan blunke.....

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, torryth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Masse boder og butikker med alt mulig du kan tenke deg. Masse ulike klær og nips og masse forskjellig mat. Gå turen fra t banen og opp er koselig med masse turist butikker hvor man kan prute. Også et sted der man kan kle seg ut og bli fotografert. Digger cyber space bitikken med masse artig teknoting og person slet danser for deg

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Ibksol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018

Har vært i London X-ganger, men aldri tatt den flotte turen opp med båt fra Paddington.
En flott tur å ta i fint høstvære og en flott opplevelse i Camden. Godt øl på uteservering, masse muligheter for street food. En hau av salgsboder og butikker med "krims-krams" i alle fasonger. Reiste med en eldre generasjon som elsket å føle på det pulserende folkelivet. En bydel med det meste av butikker og opplevelser, anbefales å reise inn eller ut med vannveien for å supplere opplevelsen.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, the-tmm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. august 2018

Flott sted med mange butikker, restauranter og spisesteder. Mange spesial butikker og bruktbutikker. Første dagen vi var der var det nesten ikke mulig å gå der. Vi dro tilbake tidligere nest dag og fikk oppleve mer. Anbefales å dra ditt en "rolig" uke dag. Mange gamle staller som brukes til salgssteder. Kanaler for båter også i området.

Dato for opplevelse: september 2017
Takk, FreddyAH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Dersom du ønsker en spesiell opplevelse i en roligere og koselig del av London, anbefaler jeg en tur hit.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Golftur2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser