Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Tate Modern på
fra USD 95,33
Mer informasjon
fra USD 13,99
Mer informasjon
fra USD 18,88
Mer informasjon
fra USD 48,95
Mer informasjon
Anmeldelser (10 214)
Filtrer anmeldelser
10 214 resultater
Vurdering fra reisende
4 843
3 056
1 390
576
349
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 843
3 056
1 390
576
349
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 10 214 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2018 via mobile enheter

Liker du moderne kunst (fra 1900 til nå) så finner du smaksbiter for hver dekade her og de store mesterne er alle representert med et verk. I tillegg er det flotte ekstra utstillinger, de fleste er gratis. Skulle det regne i London bruk heller et par timer her enn på shopping.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, YMK01
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017

Denne museum kom jeg bort i tilfeldig når jeg skulle gå over London Millennium Bridge som jeg måtte gå over slik tusenvis av andre turister gjør det i London. vakkert bru. Museet var interessant nok og har mange utstillinger av diverse kjente malere/skulptører/ingeniører mm. Jeg brukte 3 gode timer og fikk nok av kunst som jeg ofte ikke forstår, -men som kan være interessant nok for nysgjerrighet. Men, museet ligger så vakkert til ved Themsen at det er vært å ta en titt på museet.

Dato for opplevelse: august 2017
Takk, Bernard N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

Stort museum, masse utstillinger, men litt mye forskjellig. Flott bygg, men litt for mye folk. Been there done that.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, randit84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2017

Her var det mye for kunstkritikere og forstå seg påere. Av all kunsten var det ikke noe som falt i smak. hadde også ventet å finne noe av kunstnere som Chagall, Miro, Dali etc. men jeg kunne ikke finne noe. Vil anbefale andre museer eller galleri hvis en vil se kuns i London.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, kristian438
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mars 2017 via mobile enheter

Dette er et flott museum å få med seg når man er i London. Gode utstillinger. Gå gjerne over Millenium bridge og end opp på museet. Gratis adgang for alle.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser