Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Destinia.com
USD 235
USD 157
Vis tilbud
Hotels.comUSD 172
Trip.comUSD 192
Lol.travelUSD 235
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 721)
Filtrer anmeldelser
3 721 resultater
Vurdering fra reisende
1 886
1 140
415
151
129
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 886
1 140
415
151
129
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 3 721 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Bodde på familierom. Bra størrelse på rommet og rent.
Likte hotellet veldig godt. Det var nær avstand til det meste vi trengte, så vi slapp utlegg på taxi og undergrunn.
Personalet var veldig hyggelig. Veldig positive folk som jobbet i restauranten. Så det var hyggelig med frokost der. Litt annerledes frokost enn hjemme, men en god engelsk frokost.
Hotellet kan anbefales. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, lindaeT3825XT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elva R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2018
Google-oversetting

Dear Linda E,

Thank you so much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at the Bloomsbury Street Hotel.

I am delighted to hear that you enjoyed all aspects of your stay (even if the breakfast was a little different).

Please feel free to contact us directly if you would like any assistance with future reservations.

Kind regards,

Sean Derbyshire
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2018 via mobile enheter

Vi hadde et meget hyggelig opphold her i begynnelsen av mai. Rommet var bra med en effektiv aircondition som var god å ha da det var en varmebølge under vårt opphold. Betjeningen var meget hyggelig og serviceinnstilt. Frokosten var bra og det var god plass i frokostsalen.

Hotellet ligger rett ved British Museum og i gangavstand til Oxford street, Theaterland og Trafalgar Square. Tottenham Court Road tube-stasjon og bussholdeplasser ligger i umiddelbar nærhet til hotellet.

Minicab er et billig og avstressende reisealternativ fra/til Heathrow.

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, JanR234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elva R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mai 2018
Google-oversetting

Dear Jan R,

Thank you so much for taking your time to provide us with such helpful feedback of your recent stay with us at the Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel.

I am very happy you had a really good stay with us and that you have found the location of the hotel very convenient. I am also delighted that you enjoyed our breakfast.

Should you require further assistance, please do not hesitate and contact me directly on mutlerma@radisson.com. We hope to welcome you back in the not too far future.

Yours sincerely,

Anna Mutler-Marculescu
Guest Relations Team Leader

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018

På shoppingtur til London i november. Hotellet ligger i grei avstand til Oxfordstreet. Hyggelig og hjelpsomt personale. God frokost. Vi bodde i suite i øverste etasje, utsikt til British Museum. veldig fin, stort bad, med badekar.

Dato for oppholdet: november 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, adnilalice
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Elva R, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. mars 2018
Google-oversetting

Dear adnilalice,

thank you very much for taking the time to provide such kind feedback of your recent stay with us at the Bloomsbury Street Hotel.

I am very glad to hear that you enjoyed your room with the view of the British Museum and that we were well located for some shopping during your trip.

Please feel free to contact us directly if you would like assistance with any future bookings.

We hope to welcome you back soon.

King regards,

Sean Derbyshire
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. desember 2017

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra en individuell reisende og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av våre partnere.
Encheval, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. desember 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Anmeldt 16. oktober 2017

Fantastisk flott hotell om man skal ta seg en London tur uten å bruke tid på taxi, buss og undergrunnsbaner.
Vi flyttet over til dette hotellet i og med at det første vi hadde ikke samsvarte med forventningene.
Dette hotellet var bare helt supert, vi hadde 2 rom ett standard dobbeltrom og ett business. Rommene mangler det ikke noe. Stor seng, romslige rom, sittegruppe, bar, strykejern, kåper og stort bad etc.
Frokosten var også veldig bra og smakte godt, mye å velge imellom.
Betjeningen var over gjennomsnittet service minded !
Med denne beliggenheten kan man stort sett gå til det meste. Soho, Oxfordsteet, Regentstreet, British Museum, Camden street, Covent garden etc. Express tog fra flyplass til Victioria station og videre en kort taxi tur til hotellet.
Vi drar nok tilbake til samme hotell neste gang.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, arildo2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Encheval, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Arild O,

Thank you so much for taking the time to provide such lovely feedback of your recent stay with us.

I am very glad that we exceeded your expectations and that you enjoyed all aspects of the hotel and its facilities.

Please do get in touch with us directly at the hotel if you would like any assistance with future bookings.

We would love to have you back.

Kind regards,

Irene Martinez Rico
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser