Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 09:00 - 18:00, 19:00 - 22:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Portobello Road Market på
Notting Hill Tour
13 anmeldelser
fra USD 21,12
Mer informasjon
fra USD 173,58
Mer informasjon
fra USD 70,88
Mer informasjon
fra USD 21,82
Mer informasjon
Anmeldelser (4 455)
Filtrer anmeldelser
4 455 resultater
Vurdering fra reisende
1 995
1 626
594
170
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 995
1 626
594
170
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 4 455 anmeldelser
Anmeldt 11. mars 2018 via mobile enheter

Nydelig område å ferdes i, ta gjerne et steg til siden og gå i nabogatene. Selve markedet har noe for enhver. Det er både butikker og boder i gaten. Fryktelig mye folk på lørdager, så greit å styre unna da om man kan.

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, goerilhal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017

Et marked med det meste: Artig plass og oppsøke, mye folk og ting å se på! Veldig mye bra mat , så anbefaler å legge lunchen her.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Heidi300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2017

Enkelte steder må jeg bare besøke hver gang jeg er i London. Protobello Road Market, er et av disse. Markedet blir bare bedre og bedre. Det kommer stadig flere og bedre boder. Hele området rundt Protobello Road er koselig. Det er mange "vanlige" butikker, og koselige restauranter. De siste årene har jeg tilbrakt påsken i London. Da har jeg gått på markedet langfredag. Det er en flott opplevelse med sang og musikk, og masse god mat fra mange land.
En bør ikke besøke Protobello Road en lørdag. Da er det så mye folk at du nesten ikke får sett noe. Alle andre ukedager er å foretrekke.
Det er langt mellom de gode "kuppene", men du finner garantert noe de ikke har "alle andre steder". Anbefales.

Dato for opplevelse: april 2017
1  Takk, Karin892015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017 via mobile enheter

Dersom du ikke liker å gå i kø, er Portobello Road på en lørdag ikke stedet for deg. Ser ikke skogen for bare trær. Forlat i alle fall åstedet før 12.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, randit84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2017 via mobile enheter

Dette var en flott opplevelse! Markedsboder i det uendelige omgitt av sjarmerende små hus og masse spisesteder. Vi har vært på Camden Market, men i valget mellom de to er dette faktisk langt større og mer variert.

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, SveinTheTraveller
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser