Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 16:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve The London Dungeon på
fra USD 33,58
Mer informasjon
fra USD 34,98
Mer informasjon
fra USD 48,97
Mer informasjon
fra USD 43,66
Mer informasjon
Anmeldelser (10 796)
Filtrer anmeldelser
10 796 resultater
Vurdering fra reisende
4 506
3 062
1 656
823
749
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 506
3 062
1 656
823
749
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 10 796 anmeldelser
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig reise igjennom Londons mørke historier. Alt fra pest, brann til Jack the ripper og Sweney Todd!
Flinke og artige skuespillere som gjør dette morsomt for folk i alle aldre. Ble plukket ut tilfeldig fra publikum til å være "forsøks kanin" under fjerning av Pest på gamle måten. Fantastisk opplegg og anbefalest på det sterkeste!!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 370raymondk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Raymond K,

Thank you for taking the time to leave us a 5 star review!

I am delighted to hear that you and your group enjoyed your experience here at The London Dungeon, escaping from the grasp of Sweeney Todd!

Mrs Lovett cannot wait to MEAT you again!

Kindest Regards,
Josh
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Yppelig balanse mellom humor, historisk fortelling og skrekk! Anbefales virkelig! Synes det var supert at den første karakteren vi møtte sa ifra om at de ikke kom til og røre oss, så vi derfor vennligst ikke skulle røre de heller. Supert for de som er som meg, som hater at noen kommer bak deg og tar i deg for og skremme.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Ida B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018
Google-oversetting

Dear Ida B,

Thank you for taking the time to leave us a review!

I am very glad to hear that you and your party thoroughly enjoyed your visit here at The London Dungeon!

I will be sure to pass on your feedback to all relative departments, as his highness will be very pleased to here of such positivity!

Kindest Regards,
Josh
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2018 via mobile enheter

Vil ikke anbefale dette. Det var altfor mye mennesker og man må stå i kø gjennom hele turen i trange mørke ganger. Det eneste som var bra, var at det var gode skuspillere. Det er ikke verdt å bruke tiden i london på denne attraksjonen, med mindre du liker trange mørke ganger med masse folk..

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Tom Robin H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018
Google-oversetting

Dear Tom Robin H,

Thank you for your review.

I am sorry to hear that you didn't enjoy your tour of London's gruesome history.

We currently set the maximum group size at 45 people - this is to keep the wait as short as possible for queuing guests but also to create an appropriate atmosphere for visitors. Small groups tend to travel around the building more quickly creating flow issues and also often feel too exposed to join in with the actors.

If you wish to talk about your experience further please e-mail LDguestexperience@merlinentertainments.biz.

The headmaster was disappointed not to keep your head!

Many Thanks

Jo
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Ett slags «skrekkhus» hvor du vandrer gjennom Londons historie. Du blir guidet rundt av skuespillere som på en spennende måte forteller historien. En veldig spennende vri på å formidle historien lønner seg og forhåndskjøpe biletter,så du kan gå vis fasttrack.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, hermelinus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2018
Google-oversetting

Dear Hermelinus H

Thank you for your 5 star review,

I am so glad that you had such a haunting visit with us.

Though I must admit King Henry is very upset that you managed to escape the headmaster and you will not be joining his glorious collection!!

Kind regards
Jay
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Stilige kulisser hvor man går fra rom til rom og får fortellingen om Londons historie. Flinke skuespillere som var engasjerte - og av og til plukket ut noen av publikum til å være med i historien! Ikke så skummelt men gøy for hele familien:)

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, evasQ7217QP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. april 2018
Google-oversetting

Hi Eva S,

Thank you for taking the time to leave a 5* review!

Kind regards,

Emma
Guest Experience

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser