Åpen i dag: 11:00 - 18:00

5 144
3 288
1 774
Anmeldt 11. november 2018

Kjøpte billetter på internett for å gå forbi en eventuell kø. Men, ingen kø så det var kanskje litt bortkastet?
Her fikk vi en rask og opplevelsesspekket reise gjennom Londons historie. Hver stasjon ble styrt av skuespillere som kunne manus. Det ble kanskje snakket for raskt for en som ikke har engelsk som morsmål! Du må regne med at du kan bli plukket ut for å delta i de ulike seanser underveis. Vi ble det tilsammen tre ganger underveis. Kanskje passet vi inn som "skurker"? Det er ikke tillatt med foto eller videoopptak, hverken fra mobil eller kamera. Men, du blir tatt bilde av underveis og disse kan du kjøpe etter runden...hvis du vil!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, HansHBj
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2018

Dear HansHBj,

Thank you for taking the time to leave us a review.

I am very pleased to hear that you and your group enjoyed your experience here at The London Dungeon.

All tours at The London Dungeon are conducted in English, and we do not currently provide any form of audio translation guide at this time.

I would like to thank you for your feedback. All feedback is greatly valued, as we strive to improve our experience where we can.

Anmeldt 10. november 2018 via mobile enheter

Fin familieopplevelse i dystre omgivelser.
Gjengivelsen av ett tidsriktig London imponerte stort. Skuespillerne var gode og lot pumblikum bli en del av spillet.
Anbefales på det varmeste.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, kolbj_rnl966
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2018

Dear kolbj_rnl966,

Thank you for your review.

Pleased that you enjoyed your tour of London's murky past.

Mrs Lovett enjoyed MEATing you!

Many Thanks

Jo

Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

Sett av god tid til dette. Det var mer langtekkelig enn jeg hadde trodd. Opplegget var greit, men skuespillerne snakket veldig fort.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, Maria Johanne J

Dear Maria L,

Thank you for your review.

I'm afraid our tours are only in English. A tour of London's gruesome history can take from 90 - 110 minutes.

Sweeny Todd enjoyed your close shave!

Many Thanks

Jo

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Utrolig reise igjennom Londons mørke historier. Alt fra pest, brann til Jack the ripper og Sweney Todd!
Flinke og artige skuespillere som gjør dette morsomt for folk i alle aldre. Ble plukket ut tilfeldig fra publikum til å være "forsøks kanin" under fjerning av Pest på gamle måten. Fantastisk opplegg og anbefalest på det sterkeste!!

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, 370raymondk
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2018

Dear Raymond K,

Thank you for taking the time to leave us a 5 star review!

I am delighted to hear that you and your group enjoyed your experience here at The London Dungeon, escaping from the grasp of Sweeney Todd!

Mrs Lovett cannot wait to MEAT you again!

Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Yppelig balanse mellom humor, historisk fortelling og skrekk! Anbefales virkelig! Synes det var supert at den første karakteren vi møtte sa ifra om at de ikke kom til og røre oss, så vi derfor vennligst ikke skulle røre de heller. Supert for de som er som meg, som hater at noen kommer bak deg og tar i deg for og skremme.

Dato for opplevelse: september 2018
Takk, Ida B
LondonDungeon1975, Guest Relations Manager på The London Dungeon, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2018

Dear Ida B,

Thank you for taking the time to leave us a review!

I am very glad to hear that you and your party thoroughly enjoyed your visit here at The London Dungeon!

I will be sure to pass on your feedback to all relative departments, as his highness will be very pleased to here of such positivity!