Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 00:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Hyde Park på
fra USD 39,70
Mer informasjon
fra USD 44,23
Mer informasjon
fra USD 12,08
Mer informasjon
fra USD 119,09
Mer informasjon
Anmeldelser (22 057)
Filtrer anmeldelser
22 057 resultater
Vurdering fra reisende
15 080
5 830
886
142
119
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 080
5 830
886
142
119
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 22 057 anmeldelser
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hyde Park er en altmuligpark. Her kan en trene sykle eller bare gå rundt og nyte de forskjellige områdene i Parken.
En tur inne her er nesten et must i London.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, MortenM29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Vi stod opp tidlig for å jogge rundt denne parken 2 ganger i løpet av vår ferie.
Løper du rundt parken så er det ca 7 km. Tar du også turen rundt dammen (Serpentine) så blir det fine 10 km.
Parken har mye å tilby. Masse å se på og ikke minst mange flotte ekorn som sjarmerer deg på din rundt parken.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

En fin park som egnet seg yppelig til jogging. Hele veien rundt pluss en runde rundt vannet er 10 km.
Masse ekorn og svaner.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Under alle mine Londonturer oppsöker jeg denne parken. Jeg löper enten tidlig om formiddagen eller på ettermiddagen. Parken er velholdt. Mye fin beplantning. Det er masse folk, men det virker ikke overfylt likevel. Alltid når jeg er i London.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Expedition370252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. oktober 2018

Hit tar jeg en tur hver gang jeg er i London med min kone. 6-7 måneder i året er dette et perfekt sted for romantisk picknick. En rolig oase i en heller hektisk storby.

Dato for opplevelse: mai 2018
1  Takk, Jorn1966
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser