Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 00:00
London Royal Parks Bike Tour inkludert Hyde Park
481

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Hyde Park på
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldelser (22 539)
Filtrer anmeldelser
22 539 resultater
Vurdering fra reisende
15 421
5 940
910
146
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 421
5 940
910
146
122
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1722 av 22 539 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2018

Man må oppleve Hyde Park minst en gang i livet!
Her kan en jogge, sykle, mate ekorn, mate fugler - gå turer - se på planter og blomster, sette seg ned for å ta en kaffe/te og noe å spise. Eller ta med deg det du trenger til en picknic. Lite søppel og rot i det området vi vandret. Parken er kjempestor og en viktig grønn lunge i London!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hyde Park er en altmuligpark. Her kan en trene sykle eller bare gå rundt og nyte de forskjellige områdene i Parken.
En tur inne her er nesten et must i London.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, MortenM29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. november 2018

Vi stod opp tidlig for å jogge rundt denne parken 2 ganger i løpet av vår ferie.
Løper du rundt parken så er det ca 7 km. Tar du også turen rundt dammen (Serpentine) så blir det fine 10 km.
Parken har mye å tilby. Masse å se på og ikke minst mange flotte ekorn som sjarmerer deg på din rundt parken.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

En fin park som egnet seg yppelig til jogging. Hele veien rundt pluss en runde rundt vannet er 10 km.
Masse ekorn og svaner.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Under alle mine Londonturer oppsöker jeg denne parken. Jeg löper enten tidlig om formiddagen eller på ettermiddagen. Parken er velholdt. Mye fin beplantning. Det er masse folk, men det virker ikke overfylt likevel. Alltid når jeg er i London.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Expedition370252
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser