Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 00:00
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Hyde Park på
fra USD 39,39
Mer informasjon
fra USD 43,89
Mer informasjon
fra USD 14,07
Mer informasjon
fra USD 175,85
Mer informasjon
Anmeldelser (22 074)
Filtrer anmeldelser
22 074 resultater
Vurdering fra reisende
15 094
5 834
885
142
119
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 094
5 834
885
142
119
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 22 074 anmeldelser
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Gikk gjennom hele parken for å nyte litt roligere omgivelser i enn ellers svært travel by.
Vakker park med nydelig høstfarger. Innsjø med masse fugler. Endel mosjonister og turister. Herlig park for å finne litt hvilepuls.

Dato for opplevelse: november 2018
1  Takk, 83helenek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. november 2018

Man må oppleve Hyde Park minst en gang i livet!
Her kan en jogge, sykle, mate ekorn, mate fugler - gå turer - se på planter og blomster, sette seg ned for å ta en kaffe/te og noe å spise. Eller ta med deg det du trenger til en picknic. Lite søppel og rot i det området vi vandret. Parken er kjempestor og en viktig grønn lunge i London!

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, HansHBj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Hyde Park er en altmuligpark. Her kan en trene sykle eller bare gå rundt og nyte de forskjellige områdene i Parken.
En tur inne her er nesten et must i London.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, MortenM29
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Vi stod opp tidlig for å jogge rundt denne parken 2 ganger i løpet av vår ferie.
Løper du rundt parken så er det ca 7 km. Tar du også turen rundt dammen (Serpentine) så blir det fine 10 km.
Parken har mye å tilby. Masse å se på og ikke minst mange flotte ekorn som sjarmerer deg på din rundt parken.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, 280asgeirl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. november 2018 via mobile enheter

En fin park som egnet seg yppelig til jogging. Hele veien rundt pluss en runde rundt vannet er 10 km.
Masse ekorn og svaner.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Maria Johanne J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser