Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 05:00 - 00:00
Lagre
London Royal Parks Bike Tour inkludert Hyde Park
389

Bestill på forhånd
fra
USD 34,44
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Hyde Park på
fra USD 34,44
Mer informasjon
fra USD 45,39
Mer informasjon
fra USD 8,00
Mer informasjon
fra USD 226,33
Mer informasjon
Anmeldelser (22 314)
Filtrer anmeldelser
22 314 resultater
Vurdering fra reisende
15 269
5 880
900
145
120
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
15 269
5 880
900
145
120
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 22 314 anmeldelser
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Jeg , min samboer og datter dro til parken fordi min datter leser en bok om hendelser i parken. Samt en spesiell benk i parken. Parken var grønn og fin på denne vinter dag. Fuglene koste seg og det var rein og fint. Vi kom over alle de festlige ekornene som lekte overalt. Anbefales å ta dagen og bare nyte. Sikkert fantastisk på sommeren.

Dato for opplevelse: februar 2020
1  Takk, UnnS11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2020

Her finner man alltid nye kriker og kroker og det fant vi nå også. Lurte et par ekorn og de kom opp i hendene så fikk noen nye venner kan man si.

Dato for opplevelse: juni 2019
2  Takk, Ambrosa_livelife
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. oktober 2019 via mobile enheter

Parken er stor, med masse stier/veier på kryss og tvers.
Anbefaler et besøk til Kensington Gardens (helst før Oktober) og ta da gjerne turen innom The Orangery også.
Noe stivt priset, men man må jo prøve English Teahouse en gang

Dato for opplevelse: oktober 2019
1  Takk, 29arildl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2019

海德公園 (Hyde Park) 是倫敦必去的地方

公園內基本上冇甚麼東西玩,但能在公園裹享受它獨有的大自然的美景、與小動物同行、讓腦袋休息一下,已經勝過一切!

公園也有水上單車供遊客玩。
£10 per person / half hour

拍攝地點及交通(看下圖)

地鐵 Hyde Park Corner & Marble Arch or 其他周邊站

London *May 2019

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, DanielTravel21
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2019

Fint å gå rundt i en rolig park i en travel by. Overraskende variert dyreliv med fugler, ekorn og annet.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser