Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
17 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 204
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 205
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 03.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 126
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.02.23
travelup.comUSD 189
Hotels.comUSD 205
AlgotelsUSD 222
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 739)
Filtrer anmeldelser
4 739 resultater
Vurdering fra reisende
805
1 821
1 398
455
260
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
805
1 821
1 398
455
260
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 4 739 anmeldelser
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Helt greit hotell. Rom er rene og ok størrelse.

Kaos i frokostsal da de ikke har rutiner på å skille de som har kontinental og engelsk frokost.

Kontinental og engelsk frokost serveres i samme området og kun et lite skilt viser at du må betale 5 pund ekstra for å få engelsk frokost.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, torryth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. januar 2018 via mobile enheter

Helt OK hotell.
Dårlig lydisolasjon og ganske mye støy i gangene og naborom. Blir vekt tidlig av renholdere som snakket sammen og organiserte dagen sin.
Hotellet har engelsk frokost som smakte godt. Hyggelig personale i restauranten og ellers de vi møtte.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Froli2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. oktober 2017 via mobile enheter

Et hotell med fin beliggenhet sentralt i London.Hotell rommet var greit,lite med enkel standard.Kjempegod frokostbuffe og hjelpsomme,blide servitører.Hotellet hadde et flott barområde som var koslig,avslappende sted

Dato for oppholdet: november 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kristinbirgittej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2017 via mobile enheter

Vi hadde noen fine dager på President hotell i London. Rent og pent på rommene. Trivelig personale og god frokost. God mat i restauranten, anbefales. God pris på maten og hotellet. Ligger veldig sentralt, kort vei til alt. Kommer gjerne igjen.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, SaraSheena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. august 2017 via mobile enheter

Vi var fire dager i London. Det startet med kamp på Emirates stadium og fortsatte med musikal dagen etter og mye shopping og hygge. Vi bodde på President for tredje gang på litt under to år. Et flott tre stjerners hotell med veldig hyggelig betjening, flott frokost og topp beliggenhet. Vi kommer garantert igjen flere ganger :).

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, tronnordhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser