Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
  
Google
Ulike måter å oppleve Covent Garden på
fra USD 208,14
Mer informasjon
fra USD 138,77
Mer informasjon
fra USD 22,51
Mer informasjon
fra USD 30,84
Mer informasjon
Anmeldelser (24 803)
Filtrer anmeldelser
24 803 resultater
Vurdering fra reisende
14 240
8 087
2 045
312
119
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14 240
8 087
2 045
312
119
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 24 803 anmeldelser
Anmeldt 13. november 2018

Etter å ha tatt undergrundsbanen frem til Picadelly Circus ruslet vi gjennom China Town og kom etter en lite tur til Covent Garden. De var i ferd med å åpne i 12 tiden og var en artig opplevelse vi syntes det var fint å få med oss når vi var i området. Masse boder under tak.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, sv-esime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Kom tilbake etter 20 år og ble først kjempeskuffet over markedshallen med bare dyre butikker.
En liten gate i midten med kunstere som solgte ting, her var det masse flott. Et «ordentlig» marked bak markedshallen. Morsomt å kikke og slik jeg husket det fra forrige gang.

Dato for opplevelse: oktober 2018
1  Takk, ingera963
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2018 via mobile enheter

Covent Garden er en fin plass men ikke en plass som tenåringer ville være for shopping. Der er mange mennesker der. Litt underholdning på plassen uten for markedshallen. Så en god opplevelse.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, 344rasmusm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2018

nydelig sted. Det er fint å spise eller ta en øl, Mange små fine kaffer og butikker. Store kjente merker og små ukjente som er flotte å utforske

Dato for opplevelse: mars 2018
Takk, 450lills
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Det er mye å se her men det er støyende pga akustikken. Vil ikke anbefale å spise her, det er veldig dyrt. Måtte betale 10£ for service.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, LindaHer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser