Måtte innom for å se hvordan Covent Garden er julepyntet. Masse lys og gigantiske julekuler i taket. Som alltid et yrende folkeliv og forskjellige gatekunstnere/ underholdere som har sine show.
Etter å ha tatt undergrundsbanen frem til Picadelly Circus ruslet vi gjennom China Town og kom etter en lite tur til Covent Garden. De var i ferd med å åpne i 12 tiden og var en artig opplevelse vi syntes det var fint å få med oss når vi var i området. Masse boder under tak.
Kom tilbake etter 20 år og ble først kjempeskuffet over markedshallen med bare dyre butikker.
En liten gate i midten med kunstere som solgte ting, her var det masse flott. Et «ordentlig» marked bak markedshallen. Morsomt å kikke og slik jeg husket det fra forrige gang.
Covent Garden er en fin plass men ikke en plass som tenåringer ville være for shopping. Der er mange mennesker der. Litt underholdning på plassen uten for markedshallen. Så en god opplevelse.
nydelig sted. Det er fint å spise eller ta en øl, Mange små fine kaffer og butikker. Store kjente merker og små ukjente som er flotte å utforske
Det er mye å se her men det er støyende pga akustikken. Vil ikke anbefale å spise her, det er veldig dyrt. Måtte betale 10£ for service.