Veldig hyggelig området, med mye fint å kikke på. Spesielt hyggelig i førjulstiden, men også utenfor desember er det verdt et besøk!
Havna her litt på vegen. Lite særpreget og lite interessant. Mange markeder er meir spennande enn dette. Anbefaler heller Camden market, mykje bedre.
Var både på dag- og kveldstid i desember. Her var det pyntet med lys og skikkelig julestemning: koselige restauranter, og mye folk. Her må man belage seg på å vente, så om man skal spise anbefales det å reservere først, men om man har god tid finner man alltids en plass ...
Flott sted for å shoppe, se på folkelivet og spise lunch. Nydelig pyntet i november med tanke på julen, overdådig og glorete. Fint å få med seg i førjuls-London, men vær forberedt på veldig veldig mye folk. Passer best for voksne.
Måtte innom for å se hvordan Covent Garden er julepyntet. Masse lys og gigantiske julekuler i taket. Som alltid et yrende folkeliv og forskjellige gatekunstnere/ underholdere som har sine show.
Etter å ha tatt undergrundsbanen frem til Picadelly Circus ruslet vi gjennom China Town og kom etter en lite tur til Covent Garden. De var i ferd med å åpne i 12 tiden og var en artig opplevelse vi syntes det var fint å få med oss når vi var i området. Masse boder under tak.