Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Camden Market, Borough Market og Covent Garden Market Private Tour
5

Bestill på forhånd
fra
USD 201,63
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Covent Garden på
fra USD 201,63
Mer informasjon
fra USD 151,22
Mer informasjon
fra USD 22,68
Mer informasjon
fra USD 27,62
Mer informasjon
Anmeldelser (25 162)
Filtrer anmeldelser
25 162 resultater
Vurdering fra reisende
14 476
8 174
2 066
317
129
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
14 476
8 174
2 066
317
129
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 25 162 anmeldelser
Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Havna her litt på vegen. Lite særpreget og lite interessant. Mange markeder er meir spennande enn dette. Anbefaler heller Camden market, mykje bedre.

Dato for opplevelse: januar 2019
Takk, Hola1944
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Var både på dag- og kveldstid i desember. Her var det pyntet med lys og skikkelig julestemning: koselige restauranter, og mye folk. Her må man belage seg på å vente, så om man skal spise anbefales det å reservere først, men om man har god tid finner man alltids en plass ...

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, sisselolgap
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Flott sted for å shoppe, se på folkelivet og spise lunch. Nydelig pyntet i november med tanke på julen, overdådig og glorete. Fint å få med seg i førjuls-London, men vær forberedt på veldig veldig mye folk. Passer best for voksne.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Måtte innom for å se hvordan Covent Garden er julepyntet. Masse lys og gigantiske julekuler i taket. Som alltid et yrende folkeliv og forskjellige gatekunstnere/ underholdere som har sine show.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, Stivanz4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018

Etter å ha tatt undergrundsbanen frem til Picadelly Circus ruslet vi gjennom China Town og kom etter en lite tur til Covent Garden. De var i ferd med å åpne i 12 tiden og var en artig opplevelse vi syntes det var fint å få med oss når vi var i området. Masse boder under tak.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, sv-esime
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser