Veldig flott plass med mange flotte attraksjoner med kunst, butikker og matservering. Jeg ble helt lamslått av blomsterkunsten som stod her når vi besøkte stedet. Det kan være lurt å komme på formiddagen da det blir fort mye folk her
Hyggelig sted å gå rundt. Flere steder står gatemusikanter og spiller og skaper stemning for tilskuere.
Det er alltid hyggelig å vandre her i førjulstiden. Det er så pent pyntet, og man har så masse å se på. Anbefales.
Vår innom her for frokost på siste hele dagen på vår London tur.
Markedet er veldig variert og det er mye å se på. Det er levende musikk av fantastisk kvalitet. Klassis og opera blir fremmført og gir det er veldig bra og spesiell atmosfære!
Absolutt anbefalt!
Veldig flott og hyggelig sted, perfekt beliggenhet til andre sentrale severdigheter / shoppinggater. Fint område dersom man ønsker hotell sentralt. Mange muligheter for shopping og god mat.
Flott sted å vandre rundt, mindre bråkete, stille og rolig del av London. Mange fine utstillere som selger sin kunst. Koselige kafeer i nærheten.