OsloGirl455
Oslo, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 6. mars 2018
Dato for oppholdet: april 2017
Romtips: Jeg hadde et vanlig rom, mulig de større rommene føles litt mindre klaustrofobiske.
NadlerKensingtonGM, General ManagerThe Resident Kensington, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. mars 2018
Dear OsloGirl455,

Thank you for taking the time to write this. There were certainly positive aspects of your stay such as the local area and the amenities in the room. We do have various room types available and the team are always happy advise on a room to suit your needs. I can see you stayed with us in April 2017 nearly a year ago and we would recommend to come and visit us again and hopefully this time we may change your mind. Boutique hotels do have a uniqueness that sets us apart from the rest.

Kind regards,

1 268
3 561
1 268
Anmeldt 2. desember 2016 via mobile enheter

Hotellet lå nær undergrunnen (Earls Court), stort utvalg av restauranter i nærheten, og til tross for dette var det meget stille og rolig der. Rommet var ikke så stort, men veldig rent og velutstyrt. Kjekt med minikjøkken, noe som gjorde det enkelt å lage frokost selv. Hotellbetjeningen var svært hjelpsomme.

Dato for oppholdet: desember 2016
1  Takk, Anne L
Anmeldt 25. oktober 2016

Anbefales til andre reisende som skal til London. lett å finne frem og sentralt ved Earl Cort. Veldig hyggelig betjening. Rene og tiltalende rom.
Trygt å vite at det var betjent 24/7
Strøket var rolig. Var noen hyggelige små kafeer, puber og restauranter i området rundt hotellet.

Takk, vildguns
Anmeldt 18. oktober 2016 via mobile enheter

Ett supert hotell i en stille gate i Kensington. Vi er familie med store barn, og vi hadde 2 rom. Romma var store, lyse og rene, sengene var gode. Ett lite kjøkken gjemt bak skapdører var veldig praktisk. Her var kjøleskap, vannkoker, kaffemaskin samt kaffe, te, sukker. Resepsjon betjent hele døgnet og her var det super service!! Ikke noe fellesareal utover resepsjonen. Frokost kjøpte vi på pub 2 minutter unna. 5 min å gå til Earl Court undergrunn, som har avganger til de fleste av Londons områder. Stille og trygt område, anbefales😀

Takk, 923jannev
Anmeldt 7. oktober 2016 via mobile enheter

Hit vil vi tilbake! Enkelt å finne fram fra Earl's Court i et trygt område. Tok underground direkte fra Heathrow og brukte få minutter fra Earl's Court til hotellet. Ble møtt av herlig personale. Det var stille alle nettene og sengene var supre. Anbefales. De har ikke restaurant på hotellet, men en liten matkrok om man vil spise inne. Det er mange restauranter i området til frokost, lunsj og middag. Undergrunnen fører dere alle retninger. Kjøp et Oysterkort og kjør undergrunn. God ferie!

1  Takk, Mona456
Robert A, General Manager på The Resident Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2016

Dear Mona,

Thank you for your great comments and taking the time to share your wonderful review. I am delighted to hear you had a pleasant stay. We pride ourselves on our friendly and attentive staff, who endeavor to provide all our guests a comfortable and helpful service.

We look forward to your return when I hope we will earn five stars.

Kind regards,

Robert Alam
General Manager
robert.alam@thenadler.com
02072442255

Anmeldt 26. juni 2016

Vi skulle tilbringe 2 netter i London med vår sønn. Sentral beliggenhet i forholdt til Earls Court Tube Station. Rent pent, og meget trivelig personale. Rommet var ikke veldig stort, men funksjonelt innredet med et lite kjøkken med kaffe, te og kjøleskap. Vi vil absolutt vurdere et av Nadler hotellene ved en annen anledning.

Dato for oppholdet: mai 2016
Takk, 719kristianl