Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 064)
Filtrer anmeldelser
1 064 resultater
Vurdering fra reisende
557
383
83
27
14
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
557
383
83
27
14
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 064 anmeldelser
Anmeldt 14. april 2018

Arbor City Hotell ligger i meget kort avstand fra Aldgate East-stasjonen. Hotellet befinner seg i starten av den særegne Brick Lane med mange spennende restauranter. Hotellet serverer en meget god buffetfrokost. Inkludert i prisen kan man i tillegg bestille en egen frokostrett med vegetarmat, kjøtt eller laks på menyen. Betjeningen er veldig vennlige og legger godt til rette for et hyggelig opphold. Dobbeltrommet vi hadde var stort og romslig med stor flatskjerm-TV og moderne bad med nye håndklær hver dag. Hotellet ser nyrenovert ut, stilig design og funksjonelt. Anbefales!!!

Dato for oppholdet: april 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Runar L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Moderne pent hotell nærme metro. Passe store rom. Bra bad. Tilbys gratis frukt. Maten på tilhørendre restaurant Marcos var mindre bra. Enten for mye krydder eller smakløst. Legger på mye tips selv. Stabil gratis wifi. Lite kjøleskap, vannkoker etc på rommet.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, anorvald
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CaitlinHart1, other på Arbor City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2018
Google-oversetting

Thank you for choosing to stay with us at Arbor City and for taking the time to leave us a review.

We are happy to hear you enjoyed your stay and was impressed with the hotel amenities. I do apologise about the lack of flavour in your meal, I will definitely communicate this with our chefs and make sure it is amended.

We hope to welcome you back on your next trip to London.

Regards,
Caitlin
Marketing Executive
Arbor Group

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017

Hotellet er nyoppusset med moderne rom og fellesområder. Svært hyggelig betjening. Rommene med beliggenhet mot Osborne Street har fantastisk utsikt mot City.

Den kontinentale frokosten hadde ett tradisjonelt innhold, men var innbydende og flott anrettet.

Er du ute etter shopping på Oxford Street har ikke hotellet den beste beliggenhet. Skal du derimot utforske Shoreditch, Spitalfields, Hackney og andre deler av øst London bor du midt i smørøyet. Kun ett minutt fra Aldgate East stasjon. Bra tilbud av restauranter og puber i nærheten. Matmarkedet på Truman Brewery på søndager anbefales, kun fem minutter unna.

Dato for oppholdet: januar 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, mornyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Jebunnessa H, Deputy General Manager på Arbor City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. februar 2017
Google-oversetting

Dear Morten N

Thank you so much for your lovely review. I was delighted to read that you enjoyed your stay and thank you for sharing your experience and recommending the hotel and places to visit nearby. I am sure that other travellers will find your review helpful. I do hope that we will have the pleasure of welcoming you back on your next visit to London.

Best wishes
Jebunnessa

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016

Vi bodde her en natt etter en rundreise i Sør England, det var som å komme til en oase, flotte rom, et deilig bad med høy standard og god WiFi. Vi opplevde å bli tatt godt vare på av hyggelige og utrolig serviceinnstilt personale. Ligger i et litt ukjent område for oss, veldig eksotisk, men kort vei til bane og buss. Vil absolutt vurdere å bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Lisbeth S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
barrywishart72, Guest Relations Manager på Arbor City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2016
Google-oversetting

Thank you for taking the time to write us a review of your recent stay. We are really plased that your enjoyed your break and hope to welcome oyu back again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2016 via mobile enheter

Hyggelige ansatte, flotte rom med fine bad, superrask WiFi og fin restaurant. Ligger i et spennende område med mange eksotiske spisesteder og kort vei til bane og City. Vil absolutt vurdere å bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Hrennemo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
barrywishart72, Guest Relations Manager på Arbor City Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2016
Google-oversetting

Thanks for the 5* review, we are delighted you enjoyed your stay and certainly hope to welcome you again.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser