tim_kaaber
1 191
1 781
1 191
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Bodde på hotellet i forbindelse med fotballkamp på The Emirates Stadium. Perfekt beliggenhet for en Arsenalsupporter. Rene og pene rom, hyggelig personale og bra frokost. Kommer tilbake. Anbefales absolutt. Hyggelig bar ved resepsjonen var det også.

Dato for oppholdet: mai 2017
2  Takk, Morten J
Anmeldt 17. august 2016

Flott hotell med strålende belligenhet i Islington, London. Alt du trenger av pub, butikk og restauranter innen kort rekkevidde. Hoteller har meget god standard.Islington område Anbefales på det sterkeste for personer som ønsker en flott London opplevelse. Gangavstand til Emirates, og svært godt utvalg i gode restauranter

Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med DoubleTree by Hilton
Takk, bjornf433
Anmeldt 11. februar 2016 via mobile enheter

Vi følte oss svært velkomne til hotel- hyggelig personale. Rene og greie rom. Fellesarealer over gjennomsnitt i London sammenliknet med hoteller samme prisklasse.Wifi virker fint. Praktisk beliggenhet ved Angel. God frokostbuffet. Hotellet børsørge for at aircondition inkludert kjøling virker på soverom. Vi kommer gjerne tilbake til dette hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2016
Takk, hamkam2
Anmeldt 24. desember 2015 via mobile enheter

Greit hotell. Fine og rene rom.
Grei beliggenhet med tube rett rundt hjørnet.

Frokosten er ikke den helt store, men heller ikke av den aller verste sorten.

God service fra hyggelig personal.

Alt i alt et Ok hotell om man absolutt ikke må bo midt i suppa.

Dato for oppholdet: juni 2015
Takk, Christian R
Anmeldt 2. november 2015

Hotellet er ok, men noe usentralt. Ganske store rom med både dobbel- og enkeltseng på rommet + badekar. Vegg-til-veggtepper (selvfølgelig;).
Stor frokostbuffet, men dårlig utvalg av pålegg og sunn mat.
Jamies Italian og Hummingbird bakery på skrå over gaten (fikk dessverre ikke testet dem).

Dato for oppholdet: oktober 2015
Takk, tessNorth