Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 200
Vis tilbud
Expedia.com
USD 200
Vis tilbud
Vio.com
USD 196
Vis tilbud
Hotels.comUSD 200
PricelineUSD 200
HurbUSD 205
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 063)
Filtrer anmeldelser
3 064 resultater
Vurdering fra reisende
1 428
1 120
327
106
83
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 428
1 120
327
106
83
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 064 anmeldelser
Anmeldt 23. september 2018

Vi kom hit i midten av september 2018 og ble møtt av en syk kø som skulle skjekke inn og tenkte at her går kvelden, men en hyggelig resepsjonist kom rett bort og spurte om vi var med i gruppen som var foran oss, noe vi jo ikke var og vi ble ledet utenom og fikk sjekke rett inn. Fin rom med gode senger om du liker å ligge litt hardt. Kjøleskap og safe til passene. Badekar og dusj. Frokosten var bare herlig, flere varme retter i tillegg til de obligatoriske eggerøre og bacon. Flott sted med fem minutter til metroen Angel. Bussen stopper rett ut i gata. Med oyster kort kommer du deg rundt til alle steder i London på en enkel måte.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Atle E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mngrDT, Manager på DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Dear Mr Atle

Thank you warmly for choosing DoubleTree by Hilton Islington for your recent stay.

We are glad to hear that you had an enjoyable stay with us, and thank also for that awesome rating. You took from your time to share your experience, and appreciate that.

We are looking forward to welcome you back soon. Finally, we always take guest's feedback really seriously to support us improving our services and to consistently provide great experiences to our guests.

Warm Regards

#TeamAngel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. august 2018 via mobile enheter

Flott hotell med super staff. Etter en feiltagelse var ikke rommet vårt ledig, og de ga oss heller en junior suite med gratis frokost for hele oppholdet. Vi skulle egentlig bare ha et rom for tre og ingen frokost, men fikk alt inkludert. Super frokost, mye å velge i og absolutt et hotell jeg vil reise tilbake til! Kort avstand til undergrunn og butikker.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, EmilieL1851
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mngrDT, Manager på DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2018


Kjære gjest,

Tusen takk for at du valgte DoubleTree by Hilton Islington for ditt siste opphold.

Vi er glade for å høre at du hadde et hyggelig opphold hos oss, og vi ser frem til å ønske deg velkommen snart.
Til slutt tar vi alltid gjestens tilbakemeldinger veldig seriøst for å støtte oss til å forbedre våre tjenester og konsekvent gi gode erfaringer til våre gjester.

Beste hilsner
#TeamAngel


Antonio Vita
Skiftleder
Telefon: (0) 207 282 5500
Faks: +44 (0) 207 282 5511

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Bra hotell med renslige og fine rom. God service og super frokostbuffet! Frokosten var bedre enn forventet ift hva man bruker å få i England!

Fin beliggenhet med kort avstand til kollektiv transport - både til sentrum og flyplass (Heathrow for vår del). Det ligger også både dagligvare og kjøpesenter, og også et lite marked i nærområde!

Kan absolutt anbefales for et behagelig opphold i London!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 283h_vards
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
mngrDT, Manager på DoubleTree by Hilton London Angel Kings Cross, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you warmly for choosing DoubleTree by Hilton Islington for your recent stay.

We are glad to hear that you had an enjoyable stay with us and we are looking forward to welcome you back soon.
Finally, we always take guest's feedback really seriously to support us improving our services and to consistently provide great experiences to our guests.

Warm Regards
#TeamAngel


Christos Serros
Duty Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2017

DoubleTree Islington har en flott og høy bekvemelighetsfaktor både for service, kvalitet på rommene og ikke minst beliggenhet. Kjapp innsjekking (HH-medlem), høy sikkerhet på baggasjeoppbevaring ved utsjekk og alltid serviceminded personale. Har vært her flere ganger før og kommer 100 % sikkert tilbake.

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med DoubleTree by Hilton
2  Takk, tim_kaaber
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. mai 2017 via mobile enheter

Bodde på hotellet i forbindelse med fotballkamp på The Emirates Stadium. Perfekt beliggenhet for en Arsenalsupporter. Rene og pene rom, hyggelig personale og bra frokost. Kommer tilbake. Anbefales absolutt. Hyggelig bar ved resepsjonen var det også.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser