Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 315
PricelineUSD 313
Hotels.comUSD 315
Trip.comUSD 311
Official HotelUSD 313
HurbUSD 320
Se alle 22 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 635)
Filtrer anmeldelser
4 635 resultater
Vurdering fra reisende
3 198
1 032
254
100
51
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 198
1 032
254
100
51
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 4 635 anmeldelser
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Et veldig hyggelig hotell i Covent Garden. Svært god service fra personalet, og vi hadde et rent og pent rom av god størrelse. Dyr frokost, så vi valgte å spise på kafé isteden. Sentral beliggenhet med kort vei til det meste. Kommer gjerne tilbake hit. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, O6329TDanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Matteo M, Front Office Manager på Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018
Google-oversetting

Dear Anita B,

Thank you very much for staying at Radisson Blu Mercer Street and for reviewing us on Tripadvisor.

I am pleased to read that you loved our hotel and team and I will also share your compliments to our team.

We really hope to welcome you back soon.

Kind regards,

Matteo
Front Office Manager
morinom@Radisson.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2018 via mobile enheter

Et moderne hotell med høy romstandard. Sentral, men rolig beliggenhet og god service. Frokosten var meget for og man kunne også bestille diverse varme retter. Hotellet hadde også restaurant med meget god mat. Ikke blant de rimeligste stedene å bo, men det fristet absolutt til gjentagelse.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, bj_rnm264
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Matteo M, other på Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2018
Google-oversetting

Dear Bjørn M,

Thank you very much for sharing your experience with us. We are delighted to know that you were quite satisfied with the room standards and also the service provided by our staff. As you have mentioned, we offer different kind of hot dishes in our breakfast menu, like the English Breakfast or our Italian breakfast, served with pancetta and truffle hollandaise sauce.

We hope to see you soon!

Kind regards,


Renata Ruiz
Guest Service Coordinator
ruizperr@radisson.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2017

Et av de beste hotellene i London , føles nesten som å komme hjem, hele staben er utrolig vennlige og hjelpsomme, de passer på at du som gjest er fornøyd, beliggenheten er helt fantastisk, kun minutter til det meste.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, TomMathisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Elva R, Front Office Manager på Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2017
Google-oversetting

Dear TomMathisen,

Thank you very much for staying at The Mercer Street Hotel and for sharing this amazing feedback who will be definitely share with our team.
We really hope to see you again soon.

Takk

Matteo
Front Office Manager
morinom@radisson.com

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2017

Meget flott hotell, midt i London, betjeningen må bare roses opp i skyene , en fantastisk god opplevelse , dette er gjennomgående fra Resepsjonen til Restauranten, og Rom betjening, Takk til Maria , som hadde mitt rom , hun gjorde en veldig god jobb.

De tar seg tid til og hilse og spørre om du trenger hjelp.

Hotellet er dyrt men , er nok det reneste hotellet jeg har bodd på , Frokosten er delikat og har de fleste rettene jeg kan tenke meg, (ps prøv havregrøten , den er veldig god)
Veldig hyggelige og hjelpsomme betjening i Restauranten.
Litt små rom , Supergod seng , med en dune som er veldig behagelig
Jeg har bodd her mange netter , og dette er mitt favoritt hotell i London

Dette hotellet bør bare oppleves

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, TomMathisen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager-Mercer, Guest Relations Manager på Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Greetings from Covent Garden!

I am very glad to hear that you had such a great experience with us at the Mercer Street Hotel.

The location is indeed unbeatable, extremely central and within walking distance from Covent Garden, Piccadilly, Leicester Square and Theatre Land.

I will make sure your kind words regarding the service received are passed to our staff members and especially to Maria, from our Housekeeping Team.

The breakfast in our restaurant The Monmouth Kitchen is indeed delicious and the perfect way to start a day of sightseeing.

We do hope to have the pleasure to welcoming you back in the not to distant future.

Warm Regards,

Maria Ghiringhelli
ghiringm@Radisson.com
Guest Service Team Leader

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2017

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Radisson Hotels
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til en individuell reisende og kommer ikke fra Tripadvisor LLC eller noen av våre partnere. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager-Mercer, Head Concierge på Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel, London, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juni 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC eller noen av dets partnere.
Vis flere anmeldelser