Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Priceline
USD 197
Vis tilbud
Booking.com
USD 197
Vis tilbud
Bestill nå, betal under oppholdet
FindHotel
USD 271
USD 181
Vis tilbud
SPAR USD 90
Hotels.comUSD 219
Expedia.comUSD 219
Lol.travelUSD 271
Se alle 19 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 263)
Filtrer anmeldelser
3 263 resultater
Vurdering fra reisende
2 850
352
46
8
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
2 850
352
46
8
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 263 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Me reiser til London kvar vinterferie. Etter me fant dette hotellet, bur me alltid her.
Fine rom, fantastisk stab og det ligg rett ved Oxford Street. Gangavstand til Baker street, Madame Tussaud og ei rekke andre severdigheiter

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, AnneMarieBergman
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerMontcalm, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2018
Google-oversetting

Dear AnneMarieBergman,

I am delighted to read that you thoroughly enjoyed your stay at The Montcalm!

It is wonderful to see how well the team looked after you. Thank you also for highlighting how pleasant you found the room to be, as well as the location to be so convenient.

On behalf of the entire team we thank you for your kind words and look forward to welcoming you back soon.

Kind Regards,

Ankur B
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2017 via mobile enheter

Vi bodde fire netter på dette flotte hotellet i januar 2017. Servicen var helt på topp fra vi ankom hotellet til avreisedagen :) Vi ble alltid møtt med et smil og oppmerksomhet. På rommet var det en egen smarttelefon som man kunne benytte både på hotellet og ta med seg ut på byen. På denne var det forhåndsinnlagt en del linker og informasjon, og var ganske nyttig. Musikkboks med iphonelader, paraply, avis hver dag og USB lader ved kontorpult er andre små nyttige ting vi kan nevne.

Vi hadde et deluxe dobbelrom og dette var ikke større enn det måtte være, men standarden var god. Kan gjerne fremheve badet som var meget pent.

Frokosten var helt OK, men ikke noe ekstraordinært. Vi spiste aldri lunsj eller middag på hotellet og kan således ikke uttale oss om det.

Hotellet har en meget bra beliggenhet med gåavstand til Oxford st. og Hyde Park. I umiddelbar nærhet var det to små matvarebutikker som var greit i forhold til småhandel.

Anbefales!

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Norw50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ManagerMontcalm, Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. januar 2017
Google-oversetting

Dear Norw50,

Thank you for taking the time to write a review following your recent visit to the The Montcalm.

I am happy to see that you enjoyed your stay and the service; also, that you found the facilities provided and breakfast offering to be so pleasant. Thank you for also highlighting our convenient location,

We look forward to welcoming you back to the Montcalm Hotel in the very near future.

Kind regards,

Janine Mallia
House Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2015

Flott utgangspunkt for handleturer og restaurantbesøk i London, Marble Arch tube stasjon bare noen få skritt unna. Fine rom og god mat på dette hotellet. Greie priser og super beliggenhet. Mange fine puber og restauranter i nærområdet.

Dato for oppholdet: november 2014
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, 1384Jan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. november 2015
Google-oversetting

Dear Jan S,

Thank you for our fantastic review following your recent stay at The Montcalm London.

I am delighted that you enjoyed your stay with us and found the room and the food to your satisfaction. Thank you also for mentioning our location, with Oxford and Bond Street only minutes away the hotel is ideal for both business and leisure guests

We hope to have the opportunity to welcoming you back at The Montcalm in the very near future.


Kind regards,



Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2015 via mobile enheter

Helt supert hotell super servicevi hadde det helt fortreffelig på alle dagene vi var der Frokosten var også helt etter vår smak, helt toppers❤️
Tusen takk for ett flott opphold, rommet var helt enormt brabeliggenheten var også helt midt i blinken, veldig sentralt

Dato for oppholdet: mai 2015
1  Takk, Rita K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2015
Google-oversetting

Dear Rita K,
I am thrilled to read you fantastic review following your recent stay at the Montcalm Hotel on tripadvisor.
I am delighted that you found the service superb first class.
I look forward to welcoming you back in the very near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. oktober 2013

Vi var en voksen og to tenåringsjenter som opprinnelig hadde bestilt club-room. Når vi ankom hotellet fikk vi den hyggelige beskjeden om at vi ble oppgradert til en suite. Hotellet var pent og rent og begge badene var fine og nye. Badekåper, frukt, minibar. Det eneste man kan ha å utsette er at rommene er små. I og med at vi fikk to rom gikk dette uansett greit.

Til club-room hører det tillgang til en longe. Her ble det servert enkel frokost og enkel bevertning på ettermiddagen. I tillegg var det hele dagen tillgang til drikkevarer (på ettermiddag/kveld også alkoholholdige). Aberet var at det var litt dårlig sittemuligheter da mesteparten av plassene var i sofa med sofabord. Men et veldig bra tilbud synes vi :-) Deilig å trekke seg tilbake dit etter en lang dag med shopping :-) Og alt var inkludert. En av dagene prøvde vi frokost i den ordentlige mat-salen. Her var det mye bedre å sitte og det var større utvalg. Men det ble en forholdsvis dyr frokost da denne ikke var inkludert i rommet.

Ellers var betjening veldig hyggelig og hjelpsomme, beliggenhet var perfekt rett ved Ox.street og renholdet var bra. Hotellet har også et spa-området men det ble det ikke tid til denne gangen. Selv om rommene var små bor vi gjerne her igjen.

Dato for oppholdet: oktober 2013
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, RundtEkvator
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Francesco S, General Manager på The Montcalm London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2015
Google-oversetting

Dear Guest,
Thank you for having taken the time to leave a review following your stay at The Montcalm Hotel.
I am delighted that you enjoyed your stay with us and I hope to have the opportunity to welcome you back at The Montcalm Hotel in the very near future.

Kind regards,

Francesco Sardelli
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser