Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Expedia.com
USD 163
Vis tilbud
Vio.com
USD 114
Vis tilbud
Hotels.comUSD 163
PricelineUSD 118
HurbUSD 165
Se alle 19 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 112)
Filtrer anmeldelser
2 112 resultater
Vurdering fra reisende
791
824
257
109
131
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
791
824
257
109
131
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 2 112 anmeldelser
Anmeldt 6. juli 2018 via mobile enheter

Hadde fine dager i London med 2 barn. Plassering av hotellet passer godt for familier. Kort vei til Hyde Park med alt det den kan by på og kort vei til t banen. Fikk et fint og stort rom med plass for 1 voksen og 2 barn. Vi reiste med en annen familie og de fikk rom rett over gangen. God service av hotellet! Frokost hadde et greit utvalg for stor og liten.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Brita F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Nå er jeg her for 2. Gang og jeg liker hotellet mer og mer. Elsker beliggenheten, rommene, sengene, badet, personalet i resepsjonen og egentlig frokosten og...eneste minuset der er den oppdelte frokosten, der kun en del av frokosten er inkludert....fortsatt en tullete regel

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 543ninab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Blakemore_10, General Manager på Blakemore Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017
Google-oversetting

Dear Nina,

Thank you for the five star and 10/10 review at Blakemore Hyde Park.
Good you enjoyed your time with us and you found our rooms large and clean.
Appreciate your feedback on our staff, I will thank them all the of their good service. Next time you visit might I recommend you dine in our Terrace restaurant.
We look forward to welcoming you again soon.

Kind Regards,
Pradeep G
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Vi bodde her 5 netter. Helt greit rom. Ryddet og rengjort hver dag. Kontinental frokost inkludert i prisen, ble møtt av en veldig hyggelig dame hver morgen. Hotellet ligger i et rolig strøk men veldig greit å komme seg rundt takket være undergrunnsbane i nærheten.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, johnnyb278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Blakemore_10, General Manager på Blakemore Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2017
Google-oversetting

Dear Johnny,

Thank you for taking the time to write a review.

I am pleased you enjoyed staying with us. I will mention to the staff you appreciated their good service. Thank you and we look forward to seeing you soon.

Kind Regards,
Pradeep G
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017 via mobile enheter

Et koselig, rent og pent hotell i rolig strøk av Bayswater. Hyggelige folk på hotellet. Grei frokost. Spiste lunsj ved ankomst, en god Cæsar-salat. Bor gjerne her igjen. Ca 5-7 minutter å gå til Bayswater stasjon eller Queensway.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tveier
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Blakemore_10, General Manager på Blakemore Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juni 2017
Google-oversetting

Dear Thore,

Thank you for taking the time to complete your review here at the Blakemore Hyde Park. I'm glad to hear you enjoyed your stay with us. We appreciate your feedback on your lunch in our Terrace restaurant. We hope to see you in London soon.

Kind Regards,
Pradeep G
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2017

Veldigt bra hotell i sin prisklasse,god mat ,super betjening,de var hjelpsomme samme hva du bad om,ordnet taxi til og fra Heathrow,til og fra hvor du enn ville i London,ordnet billetter til alle attraksjoner du ville besøke,helt hærligt.Alt var rent og pent,og nær til Hyde park,stille og roligt område.Jeg besøker gjerne dette hotellet igjen

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, KateL1626
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Blakemore_10, General Manager på Blakemore Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mai 2017
Google-oversetting

Dear Kate,

Thank you for your kind review.

I'm glad you liked the hotel's location, enjoyed our modern room/facilities and the entire team looked after you. We look to welcoming you soon.

Kind Regards,
Pradeep G
General Manager.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser