Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 113
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 07.08.21
Agoda.com
USD 124
USD 97
Vis tilbud
Hotels.comUSD 113
PricelineUSD 113
Trip.comUSD 124
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 846)
Filtrer anmeldelser
2 846 resultater
Vurdering fra reisende
947
1 192
431
154
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
947
1 192
431
154
122
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 846 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Et fint hotell i sentrum av London !
Koselig rom med aircondition,kjøleskap og minisafe!
Hyggelig betjening og god service!
Prisen var heller ikkje så verst på tross av sein bestilling!
Vi bodde her i to dager og kom enkelt rundt til det vi skulle besøke.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnneMarieS602
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AflalJ2, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Kjære gjest,

Takk for at du bodde hos oss. Jeg er glad du likte oppholdet ditt og jeg ser frem til å ønske deg velkommen tilbake.

vennlig hilsen,

Aflal-Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

WOW for en suite vi hadde på dette hotellet .Vi bodde på Chairman's suite og vi følte oss som dronning og prinsesse på tur .Stort flott rom med stort flott bad.Kjøleskap,vannkoker og presskanne i tillegg til kaffi ,teposer og porsjon pakker med kakao.Flott garderobe med strykejern ,strykebrettet og føne .Første kvelden åt vi Fish & chips på hotellet og den var kjempegod.Første morgenen tok vi frokosten i spisesalen og det var ok men dei neste 3 dagene fekk vi servert frokosten på rommet og det var toppers .Selvom det kosta litt var det verdt kvar ei krone .Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Tove E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2017


Kjære gjest,

Takk for din nydelige anmeldelse!

Jeg er glad for at laget kunne få deg til å føle deg som royalty.

Takk for at du bor hos oss og vær så snill og besøk oss igjen når du er i London.

vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Bra hotell, fint rom og bra rengjøring.
Var hjelpsom og hyggelig betjening.
Tilbydde seg å oppbevare bagasjen ved utsjekk da vi hadde fly som gikk sent på kvelden.
Bra plassering for å utforske denne delen av London.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Øystein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2017

Kjære gjest,

Takk for at du deler din anmeldelse av The Park International Hotel.

Jeg er glad for at du hadde en hyggelig opplevelse med oss, og jeg håper å ønske deg velkommen snart igjen.

Med vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016

2 min fra nærmeste T- bane. 12 pund med taxi fra Victoria. Hyggelig mottagelse. Hadde bestilt oppgradert rom. Fikk rom 124. Nær umulig å finne bak mange umerkede dører. Vi fant det. Elendig. 15 celsius og defekt varmesystem. Rommet slitt og hån mot gjester å selge dette som junior "svitte". Fjernt fra alle hotellets bilder av denne romklasse. Nytt rom. 123. Som forventet. Svært bra. Mot hovedgate , men bra støyskjermet. Flott frokost.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2016

Kjære Lars162,

Takk for å legge ut anmeldelse på Trip Advisor.

Vennligst godta mine unnskyldninger som det første rommet var ikke opp til forventningene. Jeg er glad for at du hadde et behagelig opphold i andre rom.

Takk igjen for å bo hos oss.

Jeg ser frem til å ønske deg velkommen i nær fremtid.

vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mai 2016

Vi bodde her i to døgn. Bestilte standard dobbeltrom gjennom hotels.com, men da vi kom frem til hotellet fikk vi beskjed om at vi var blitt oppgradert til et større og nyere rom, noe vi selvfølgelig ble veldig fornøyd med. Hyggelig og behjelpelig betjening. Rommet var vi veldig positivt overrasket over. Det var god plass med stor seng, skrivebord, sofa, tv og klesskap. God komfort på sengen. Stor plass på badet også, med god trykk i dusjen. Småkjølig på rommet. Vi fikk et rom under bakkenivå, hvor vi hadde utsikt ut mot en murvegg med en trapp som gikk opp til gaten. En del støy fra trafikk og forbipasserende. Jevnt over fornøyd med oppholdet.

Dato for oppholdet: april 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, KateKath
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. mars 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for staying with us at the Park International Hotel.

kind regards,

Front Office Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser