Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
ZenHotels.com
kr 1 392
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Bjarte G
Bergen, Norge
3,0 av 5 boblerAnmeldt 14. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018Reisetype: Reiste på forretningsreise
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 342
kr 2 171
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • ParkGrandLondon
2.2 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
kr 3 716
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 3 716
  • Skyscanner.com
    kr 2 966
  • Expedia.com
    kr 3 720
4.7 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Tripadvisor
kr 2 976
kr 2 877
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
2.9 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
GB Standard Room
Tripadvisor
kr 1 282
  • Hotels.com
  • Travelodge
  • Trip.com
6.2 km fra Park International Hotel
Restaurant
Bar/lounge
Tripadvisor
kr 2 207
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
8.0 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
A view from just outside the hotel
Tripadvisor
kr 1 479
kr 1 379
  • Booking.com
  • Algotels
  • Priceline
5.4 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Exec Twin Room View
Tripadvisor
kr 2 021
kr 1 955
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
8.0 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 570
  • ParkGrandHydepark
    kr 1 893
2.4 km fra Park International Hotel
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 751
  • Algotels
5.2 km fra Park International Hotel
Restaurant
Bar/lounge
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 1 199
  • Travelodge
7.6 km fra Park International Hotel
Restaurant
Se flere hoteller i London
Anmeldelser (3 188)
Filtrer anmeldelser
3 188 resultater
Vurdering fra reisende
1 061
1 289
487
196
155
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 061
1 289
487
196
155
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 188 anmeldelser
Anmeldt 20. november 2018 via mobile enheter

Sentralt hotell. 2-3 min fra Glouchester underground. Grei størrelse på rommet i forhold til hva vi har opplevd tidligere på sentrale London-hotell. Enkel og grei frokost. Rene rom og bra størrelse på bad og dusj. Hotellet bærer preg av at det trenger oppussing men alt i alt et hyggelig hotell. Hotellet har egen Concierge som kan hjelpe til med alt du måtte lure på.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Stivanz4
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AflalJ2, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. november 2018


Kjære gjest,

Jeg er glad for å lese at du hadde et hyggelig opphold.

Vennligst besøk oss igjen snart.

vennlig hilsen,

Aflal Jabir- Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Et fint hotell i sentrum av London !
Koselig rom med aircondition,kjøleskap og minisafe!
Hyggelig betjening og god service!
Prisen var heller ikkje så verst på tross av sein bestilling!
Vi bodde her i to dager og kom enkelt rundt til det vi skulle besøke.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, AnneMarieS602
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
AflalJ2, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

Kjære gjest,

Takk for at du bodde hos oss. Jeg er glad du likte oppholdet ditt og jeg ser frem til å ønske deg velkommen tilbake.

vennlig hilsen,

Aflal-Operations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2017 via mobile enheter

WOW for en suite vi hadde på dette hotellet .Vi bodde på Chairman's suite og vi følte oss som dronning og prinsesse på tur .Stort flott rom med stort flott bad.Kjøleskap,vannkoker og presskanne i tillegg til kaffi ,teposer og porsjon pakker med kakao.Flott garderobe med strykejern ,strykebrettet og føne .Første kvelden åt vi Fish & chips på hotellet og den var kjempegod.Første morgenen tok vi frokosten i spisesalen og det var ok men dei neste 3 dagene fekk vi servert frokosten på rommet og det var toppers .Selvom det kosta litt var det verdt kvar ei krone .Vi kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, tovee774
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2017


Kjære gjest,

Takk for din nydelige anmeldelse!

Jeg er glad for at laget kunne få deg til å føle deg som royalty.

Takk for at du bor hos oss og vær så snill og besøk oss igjen når du er i London.

vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

Bra hotell, fint rom og bra rengjøring.
Var hjelpsom og hyggelig betjening.
Tilbydde seg å oppbevare bagasjen ved utsjekk da vi hadde fly som gikk sent på kvelden.
Bra plassering for å utforske denne delen av London.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Øystein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. april 2017

Kjære gjest,

Takk for at du deler din anmeldelse av The Park International Hotel.

Jeg er glad for at du hadde en hyggelig opplevelse med oss, og jeg håper å ønske deg velkommen snart igjen.

Med vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. desember 2016

2 min fra nærmeste T- bane. 12 pund med taxi fra Victoria. Hyggelig mottagelse. Hadde bestilt oppgradert rom. Fikk rom 124. Nær umulig å finne bak mange umerkede dører. Vi fant det. Elendig. 15 celsius og defekt varmesystem. Rommet slitt og hån mot gjester å selge dette som junior "svitte". Fjernt fra alle hotellets bilder av denne romklasse. Nytt rom. 123. Som forventet. Svært bra. Mot hovedgate , men bra støyskjermet. Flott frokost.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Aflal J, Manager på Park International Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2016

Kjære Lars162,

Takk for å legge ut anmeldelse på Trip Advisor.

Vennligst godta mine unnskyldninger som det første rommet var ikke opp til forventningene. Jeg er glad for at du hadde et behagelig opphold i andre rom.

Takk igjen for å bo hos oss.

Jeg ser frem til å ønske deg velkommen i nær fremtid.

vennlig hilsen,

Aflal Jabir
Driftsleder

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser