Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Booking.com
USD 169
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
ZenHotels.com
USD 169
USD 162
Vis tilbud
Hotels.comUSD 169
Trip.comUSD 168
PricelineUSD 169
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 473)
Filtrer anmeldelser
1 473 resultater
Vurdering fra reisende
933
417
83
29
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
933
417
83
29
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 473 anmeldelser
Anmeldt 28. mai 2018

Beliggenhet ,Beliggenhet ,Beliggenhet som er perfekt for en tur til London .
Hotellet er rent og pent men etter min mening stopper det litt der . Mangler litt sjel og ikke minst innsats på kjøkkenet da frokosten var trist etter og ha vært på The red House dagen før. Skal du til London kun for og Shoppe så fungerer det tilfredsstillende.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Trstrand
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Soni T, Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2018
Google-oversetting

Dear Trond S
It is always a pleasure to read great feedback from our guests. It is great to hear you enjoyed all the benefits of our superb location and the service team looked after during your stay. Please accept my apologies for not exceeding your expectations at breakfast. We look forward to welcoming you back to the hotel again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind Regards
Soni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2018

Eldre hotel som delvis er pusset opp. Hotellets beliggenhet kan ikke bli bedre. Rommene har god størrelse, men noen har noe fuktlukt. Frokostsalen er i kjeller, men bra utvalg og god service. Liten gym. Bodd her mange ganger pga perfekt beliggenhet.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svetlana I, Front Office Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2018
Google-oversetting

Dear MetteNorway76, Thank you so much for your review of your recent stay at every hotel Piccadilly. I am glad to hear that you had a great stay with us and that you enjoyed our amazing central location. I hope we will welcome you back to the hotel many times again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind regards,
Svetlana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Jeg ønsket å bo midt i det sentrale teaterområdet, og det ønsket ble i høyeste grad oppfylt. Beliggenhet midt mellom Piccadilly Circus og Leicester Square. Jeg fikk oppgradering uten å be om det. Rom 403 inneholdt minibar, som ble daglig fylt opp med mineralvann inkludert i romprisen. Safe, nespresso maskin, stor kingsize seng. Bad med vanlig dusj og rainshowerdusj. Liten krok med skrivepult. Stort rom til London å være. 100 meter fra Chinatown. Hyggelige resepsjonister. Renholdet var «State of the Art». Hotellet kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Bella7770
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svetlana I, Front Office Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018
Google-oversetting

Dear Bella7770,
Thank you so much for taking the time to let us know how your stay was. It is great to hear you enjoyed all the benefits of our superb location and the complimentary amenities in the room! It is always a pleasure knowing that our guests are satisfied with our services and facilities. We look forward to welcoming you back to the hotel again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind regards,
Svetlana

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2017

Hotellet ligger ca 200 meter fra metroen, Lett å finne. Sentralt i forhold til kultur opplevelser og spisesteder. Bygningen er rehabilitert nylig og holder god standard.
Koselig frokost rom i kjelleren som serverte smakfulle retter. De ansatte var hyggelige og
hjelpsomme. Internet fungerte raskt. Bare positive erfaringer og kan anbefales på det
sterkeste.

Romtips: Bo høyt på baksiden
Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Kanchanasiri P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Soni T, Operations Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Kanchanasiri P
Thank you for your review on your recent stay with us. I am thrilled that you loved our central location & that our fantastic team made a great impression on you. We hope you will be returning to us soon at the every hotel Piccadilly.
Kind Regards
Soni

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2015

Hotellet ligger rett ved Piccadilly Circus. Vi hadde et fint opphold med vennlig betjening, god frokost, men dyrt, £12. Rommet var større enn vanlig i London, rent og moderne, ingen utsikt, raskt internett. Alt i alt så er hotellet absolutt godt, men i forhold til pris, så har vi hatt bedre hotell enn dette i London.

Dato for oppholdet: oktober 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
2  Takk, 314hans0610
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser