8 personer ser på dette hotellet
Se alle 20 tilbud
1 090
1 090
Anmeldt 28. mai 2018

Beliggenhet ,Beliggenhet ,Beliggenhet som er perfekt for en tur til London .
Hotellet er rent og pent men etter min mening stopper det litt der . Mangler litt sjel og ikke minst innsats på kjøkkenet da frokosten var trist etter og ha vært på The red House dagen før. Skal du til London kun for og Shoppe så fungerer det tilfredsstillende.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Trond S
Soni T, Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. mai 2018

Dear Trond S
It is always a pleasure to read great feedback from our guests. It is great to hear you enjoyed all the benefits of our superb location and the service team looked after during your stay. Please accept my apologies for not exceeding your expectations at breakfast. We look forward to welcoming you back to the hotel again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind Regards
Soni

Anmeldt 3. april 2018

Eldre hotel som delvis er pusset opp. Hotellets beliggenhet kan ikke bli bedre. Rommene har god størrelse, men noen har noe fuktlukt. Frokostsalen er i kjeller, men bra utvalg og god service. Liten gym. Bodd her mange ganger pga perfekt beliggenhet.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, MetteNorway76
Svetlana I, Front Office Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2018

Dear MetteNorway76, Thank you so much for your review of your recent stay at every hotel Piccadilly. I am glad to hear that you had a great stay with us and that you enjoyed our amazing central location. I hope we will welcome you back to the hotel many times again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind regards,
Svetlana

Anmeldt 24. januar 2018 via mobile enheter

Jeg ønsket å bo midt i det sentrale teaterområdet, og det ønsket ble i høyeste grad oppfylt. Beliggenhet midt mellom Piccadilly Circus og Leicester Square. Jeg fikk oppgradering uten å be om det. Rom 403 inneholdt minibar, som ble daglig fylt opp med mineralvann inkludert i romprisen. Safe, nespresso maskin, stor kingsize seng. Bad med vanlig dusj og rainshowerdusj. Liten krok med skrivepult. Stort rom til London å være. 100 meter fra Chinatown. Hyggelige resepsjonister. Renholdet var «State of the Art». Hotellet kan absolutt anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, Bella7770
Svetlana I, Front Office Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. januar 2018

Dear Bella7770,
Thank you so much for taking the time to let us know how your stay was. It is great to hear you enjoyed all the benefits of our superb location and the complimentary amenities in the room! It is always a pleasure knowing that our guests are satisfied with our services and facilities. We look forward to welcoming you back to the hotel again in the future. Next time please visit our website and sign up to receive access to our exclusive members only offers.
Kind regards,
Svetlana

Anmeldt 11. oktober 2017

Hotellet ligger ca 200 meter fra metroen, Lett å finne. Sentralt i forhold til kultur opplevelser og spisesteder. Bygningen er rehabilitert nylig og holder god standard.
Koselig frokost rom i kjelleren som serverte smakfulle retter. De ansatte var hyggelige og
hjelpsomme. Internet fungerte raskt. Bare positive erfaringer og kan anbefales på det
sterkeste.

Romtips: Bo høyt på baksiden
Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Kanchanasiri P
Soni T, Operations Manager på Thistle Piccadilly Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. oktober 2017

Dear Kanchanasiri P
Thank you for your review on your recent stay with us. I am thrilled that you loved our central location & that our fantastic team made a great impression on you. We hope you will be returning to us soon at the every hotel Piccadilly.
Kind Regards
Soni

Anmeldt 14. november 2015

Hotellet ligger rett ved Piccadilly Circus. Vi hadde et fint opphold med vennlig betjening, god frokost, men dyrt, £12. Rommet var større enn vanlig i London, rent og moderne, ingen utsikt, raskt internett. Alt i alt så er hotellet absolutt godt, men i forhold til pris, så har vi hatt bedre hotell enn dette i London.

Dato for oppholdet: oktober 2015
2  Takk, 314hans0610