Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Camilla
Bergen, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 17. nov. 2018
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
3,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerSted
2,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
TalorAmba, Social Media and Marketing Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. nov. 2018
Dear camillanorway2017,

Thank you for having taken the time to share this lovely review on Tripadvisor following your recent stay with us. I was very sorry to hear that the cleanliness was not up to standard, I have taken on your feedback and will monitor this to see if any changes are appropriate for the future. I do hope that the next time your travels take you to London you will choose to stay with us again, and in the meantime, wish you well. Should you ever require any assistance at all with the making of future reservations, I remain entirely at your disposal.

Kind Regards,

Steve Cane

General Manager

Steve.cane@amba-hotel.com
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Exterior
kr 2 540
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 635
  • Expedia.com
    kr 2 139
1.6 km fra Thistle London Marble Arch
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior View
kr 3 216
  • Expedia.com
    kr 3 237
  • Skyscanner.com
    kr 2 100
  • travelup.com
    kr 2 819
1.6 km fra Thistle London Marble Arch
Gratis Wi-Fi
Restaurant
kr 3 083
  • Priceline
  • Skyscanner.com
    kr 2 908
  • travelup.com
1.1 km fra Thistle London Marble Arch
Restaurant
Romservice
kr 1 194
  • Vio.com
  • Algotels
  • Lol.travel
3.0 km fra Thistle London Marble Arch
Bar/lounge
kr 3 464
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 3 439
  • Canopy by Hilton
    kr 2 768
  • Hotels.com
    kr 3 452
5.6 km fra Thistle London Marble Arch
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Royal National Room Standard Plus Double
kr 2 292
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • travelup.com
    kr 2 010
  • Skyscanner.com
    kr 1 679
  • Expedia.com
    kr 2 158
2.3 km fra Thistle London Marble Arch
Restaurant
Bar/lounge
kr 3 053
  • Vio.com
  • Algotels
  • Lol.travel
5.7 km fra Thistle London Marble Arch
Restaurant
Bar/lounge
kr 1 566
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 1 229
  • Vio.com
2.4 km fra Thistle London Marble Arch
Gratis Wi-Fi
kr 589
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
  • Skyscanner.com
    kr 568
  • Agoda.com
    kr 593
3.7 km fra Thistle London Marble Arch
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Exterior
Go to your Happy Price
  • Travelodge
    kr 1 180
  • Skyscanner.com
    kr 985
  • Vio.com
4.9 km fra Thistle London Marble Arch
Restaurant
Se flere hoteller i London
Anmeldelser (5 692)
Filtrer anmeldelser
5 692 resultater
Vurdering fra reisende
4 099
1 049
277
135
132
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 099
1 049
277
135
132
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 5 692 anmeldelser
Anmeldt 19. februar 2018 via mobile enheter

Helt enestående hotell med Top beliggenhet og utrolig hyggelig crew spesielt en som heter Luiza Purda.👌
Hun var helt fantastisk , hjelpsom og masse god tips som gjorde vårt opphold Perfekt 👌Thank you.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mettianoa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexander H, Manager på Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2018
Google-oversetting

Dear Mettiano,

Thank you very much for having taken some of your precious time to share this fabulous review on Tripadvisor following your recent stay with us. I am absolutely thrilled to see that you had such a wonderful experience, and rest assured your kind words have been shared and celebrated with the entire team, with a particular mention to Luiza.
I hope to have the pleasure of personally welcoming you back in the not too distant future, and in the meantime, wish you well.

Kind Regards,

Alexander Henskens
Hotel Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

Flott beliggenhet for en weekend i London. Bra romstørrelse og fasiliteter forøvrig. Akseptabel service fra betjeningen, spesielt ved inn- og utsjekking. Trivelig pub og restaurant. Bra frokost på hotellet og i tillegg er det flere frokoststeder i nabolaget hvis man vil spare noen kroner. Vaske og renseservicen av klær er glimrende.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 235lisew
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
jane h, General Manager på Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Lise W
Thank you for taking the time ot complete a review of your recent stay .
I am so pleased you enjoyed your visit and liked the facilities and service we offer .
We appreciate your feedback and look forward to welcoming you back in the future.
Best wishes
Jane

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Bodde på Amba 2 netter, mens vi var i London på shoppingtur. Fikk stort, rent og fint rom, var god plass til oss alle tre. Frokosten var topp, og det var servicen også. Måtte etterlyste renhold den ene dagen, men oppholde var bra.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, IdaMi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexander H, Manager på Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2017
Google-oversetting

Dear IdaMi,

Thank you for having taken the time to share a review following your recent stay with us. I am delighted to see that you had an enjoyable experience and hope to have the pleasure of welcoming you back at Amba Hotel Marble Arch the next time your travels take you to London.

Kind Regards,

Alexander Henskens

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2017 via mobile enheter

Stort hotell med meget sentral og god belligenhet.

God standard, selv om noen av rommene er litt små. Men sett i forhold til hotellpriser i London har jeg alltid opplevd at dette hotellet har ganske fornuftige priser med tanke på beliggenheten.

Bodd her flere ganger og alltid vært fornøyd.

God frokost og svært serviceinnstilt betjening.

Dato for oppholdet: juni 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, andreasaW5053ZI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexander H, Manager på Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2017
Google-oversetting

Dear Andreas,

Thank you for having taken the time to share a review following your recent stay with us. I am pleased to see that you had an enjoyable experience yet again and hope to have the pleasure of welcoming you back at Amba Hotel Marble Arch for many more years to come.

Kind Regards,

Alexander Henskens

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mars 2017 via mobile enheter

Dette er virkelig ett av de beste hotellene jeg har besøk og jeg har allerede vært her to ganger. Etter feilinformasjon på booking.com om at det gikk med ett barn opp til 15 år på tomannsrommet, fikk vi hjelp av Luiza som er resepsjonist der og hun ordnet opp i alt, oppgraderte rommet vårt og en ekstra seng slik at vi hadde god plass! Koffertene ble tatt imot når vi kom inn døra og levert på rommene våre, og vi fikk også telefon på rommet om vi var fornøyd! Helt super service!

For å ikke snakke om beliggenheten, den er helt perfekt og dette er absolutt favoritthotellet mitt. Alltid taxi rett utenfor også hvis man trenger det.

Det blir enda flere turer hit, uten tvil 😊

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Lena S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexander H, Manager på Thistle London Marble Arch, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2017
Google-oversetting

Dear Lena,

On behalf of Luiza and of course the rest of the team here at Amba Hotel Marble Arch, thank you ever so much for having taken the time to share this wonderful review on Tripadvisor following your recent stay with us. I am delighted to see that the quality of the service provided contributed positively to an enjoyable stay and hope to have the pleasure of welcoming you back here the next time your travels take you to London.

Kind Regards,

Alexander Henskens

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser