Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
45 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 162
Vis tilbud
Booking.com
USD 161
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Agoda.com
USD 125
Vis tilbud
travelup.comUSD 154
PricelineUSD 146
Lol.travelUSD 197
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (12 584)
Filtrer anmeldelser
12 584 resultater
Vurdering fra reisende
5 253
4 119
1 812
834
566
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 253
4 119
1 812
834
566
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 12 584 anmeldelser
Anmeldt 2. april 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell rett ved siden av Tower bridge. Flott utsikt over The Thames. St. Katharine docks ligger rett bak hotellet. Dette er et sjarmerende område med mange gode restauranter. Kun 5 min. gange til undergrunnen på Tower Hill. Anbefales.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Neil B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bechir M, Manager på The Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2018
Google-oversetting

Dear Neil B

Thank you for taking the time to write a review.

Here at The Tower we are very fortunate that we have such amazing views such as Tower Bridge, St Katherine's Dock and many more, St Katherine's Dock is especially nice at night when all the boats are lit up on the water.

Tower Hill station is a 5min walk from us which many of our guests find very useful, i am happy to hear you did too.

We look forward to welcoming you back in the near future.

Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2018 via mobile enheter

Fint hotell rett ved Tower of London og Tower Bridge. Hyggelig og hjelpsomt personale. Fint, rent og stort rom med et romslig bad. God frokost, med god service fra personalet. Dårlig logistikk på heisene og kronglete trappesystem. Flott utsikt rett på Tower bridge. Ca 10 min gange til nærmeste undergrunn.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
2  Takk, TrojaMolde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bechir M, Manager på The Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2018
Google-oversetting

Dear TrojaMolde

Thank you for taking the time to write a review.

Our staff here at The Tower always aim to welcome each guest with a smile and politeness, i am happy you found this to be true on your visit.

Our view of Tower Bridge is spectacular, especially at night when all is lit up on the water.

Tower Hill station is a 5min walk form our hotel which is very convenient for many of our guests.

We look forward to hopefully welcoming you back in the near future.

Kind regards,





Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017

Besøkte hotellet i forbindelse med en konferanse i London. Hotellet ligger sentralt til i London. Like ved Tower Bridge. Selv om dette er i sentrum, ligger hotellet skjermet for by-støy. Like ved ligger en liten marina omkranset med noen restauranter. 2-300 meter fra hotellet ligger Tower Station. Hotellet har to innganger. Resepsjonsområde på grunnplanet er lyst og i imøtekommende. Frokost blir servert i 1. etasje. Mellom grunnplan og 1.etasje er det en bred og åpen trapp i tillegg til heis. Rommet (dobbeltrom) var forholdsvis stort. Badet var heilt greit. Og som vanlig i England, vegg-til-vegg teppe på gulvet. Det så reint ut, men jeg ble oppmerksom på en truse som lå på gulvet. Sannsynligvis fra en tidligere gjest. Jeg sjekket den ikke, men den ble liggende alle de 4 døgn jeg overnattet på hotellet. Jeg kunne sikkert gi beskjed i resepsjonen, men synes at de selv burde ryddet opp. Jeg ble selvsagt betenkt på renholdet etterpå. Frokosten var ok. Jeg manglet ikke særlig. Egg, bacon, pølser. Litt kjøttpålegg og syltetøy. Ble servert kaffe (el te), og det var et pluss. Betjeningen var både hyggelige og imøtekommende. Dette er et hotell over normal standard. Beliggenheten og standarden viser igjen på pris. Har en et romslig budsjett, kan hotellet anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, AndersZorn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bechir M, General Manager på The Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2017
Google-oversetting

Thank you for taking the time to review your stay at the Tower Hotel. Your comments are truly valuable and we are pleased to read you had a comfortable stay with us; however I would like to apologise for the inconvenience you experienced in your room. We have ensured further training is applied within our Housekeeping department as this is not the usual standard of service we wish to deliver at the hotel. I do hope we will have the opportunity to welcome you back in the near future.

Best Regards,
Bechir Messaoud, Value Centre General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2017 via mobile enheter

Hotellet ligger flott til nær Themsen og Tower Bridge. Jeg hadde et stort rom med alle fasiliteter. Frokosten var god og servicen var også upåklagelig. Baren på hotellet er også verdt et besøk med flott utsikt til Themsen.

Dato for oppholdet: januar 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, jjg j
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Bechir M, Manager på The Tower Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2017
Google-oversetting

Dear Strykrtjan,
Thank you very much for staying at The Tower Hotel and taking time to write us an amazing review of our hotel. I hope you had an amazing time in London and I hope we can welcome you back very soon.
Kindest Regards,
Bechir Messaoud, General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2015 via mobile enheter

Bodde på the Tower i januar 2011. Ærverdig hotell m upåklagelig service. Ligger rett ved siden av Tower bridge.. Dro fra Victoria station til Liverpool st station - gikk vel en kilometer derifra til hotellet, bakdelen er om man ønsker shopping så er man avhengig av transport til feks Oxford st.. Det florer med taxi rett utenfor hotellet, så ikke problem m transport til "sentrum". Men anbefales pga meget god service

Dato for oppholdet: september 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, ElisabethHA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser