Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
10 personer ser på dette hotellet
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 80
Expedia.comUSD 81
Hotels.comUSD 81
FindHotelUSD 81
TravelocityUSD 81
CheapTicketsUSD 81
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 909)
Filtrer anmeldelser
4 909 resultater
Vurdering fra reisende
3 464
1 134
208
56
47
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 464
1 134
208
56
47
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 4 909 anmeldelser
Anmeldt 31. mars 2018

Anbefaler dette hotellet på det varmeste. Nydelig frokost, gode senger, ypperlig service, kort vei til undergrunnsbanen på Earl's Court (3 min å gå), mange gode restauranter i nærheten. Vi kommer til å bo her på neste tur til London også. Kun ett minus: Teppelagte gulv.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Anne Pharo H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018
Google-oversetting

Dear Anne Pharo H,

Thank you for your review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read your complements regarding our location and our clean and comfortable rooms. I am delighted that you were impressed with the quality of breakfast offerings.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018

Veldig rolig og behagelig hotell, super beliggenhet, lett og billig å ta metro fra Heathrow flyplass rett til Earls Court metro-stasjon, kun 200 m gange til hotellet, i rolig og trygg gate. Frokosten var kjempegod, og vel verdt 150 kr per pers! Lys og hyggelig frokostsal med store vinduer ut mot gaten. Eggerøre, bacon, pølser, stekte tomater, toast, syltetøy, kornblandinger, frukt, melk og god juice. Masse rene håndklær hver dag, deilig bad med dusj, og gode senger. Passe stort rom, gratis vann og frukt på rommet, samt vannkoker, te/kaffe og kjeks. Suverent! Og mange uttak til lading av tlf, både vanlig norsk stikkontakt og to USB-innganger, lettvint! Superfornøyd, kunne ikke valgt bedre hotell!

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Service
1  Takk, ElisabethfraOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Dear ElisabethfraOslo,

Thank you for your review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read your complements regarding our location and our clean and comfortable rooms. I am delighted that you were impressed with the quality of breakfast offerings.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Svært vennlig, god mat, alltid rask med hjelp, rask med renhold og klargjøring av rommet, påfyll av sjampo, såpe, drikkevann hele tiden. Vannkoker, med te eller kaffe, cookies, sjokolade, gratis internett telefon, mikrobølgeovn, safe med den kode du ønsker. Rolig område, 5 min å gå til undergrunnsbane eller buss. En misforståelse, jeg gjorde ble rettet, uten noen diskusjon.
Kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trondreinum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017
Google-oversetting

Dear trondreinum,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Park Grand Kensington.

I am delighted that our our fantastic location, well appointed rooms and the friendliness of the team was a highlight to you.

We hope to see you again very soon.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Hotellet vi valgte for vår første Londontur, viste seg å passe oss perfekt. Her ble vi mottatt med smil og god service fra inngangen. Etter noen minutter på rommet ble vi oppringt for å høre om vi var fornøyd. Vi mente ikke å klage, men fikk fort et nytt rom noen etasjer høyere opp da jeg uttrykte litt usikkerhet!
Alle dagene har rommet vært rent og pent. Frokosten smakte godt - og paraply fulgte med da det var meldt litt regn. Fint med egen safe, mikroovn og alltid anl til å ordne kaffe/te på rommet!
Event misforståelse vedr. bestilling på nett, ble gjort til vår fordel.
Vi har funnet vårt hotell i London og anbefaler det på det varmeste!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arnhild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Arnhild R,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Park Grand Kensington.

I am delighted that you highlight our well appointed rooms and the friendliness of the team.

We hope to see you again very soon.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. mars 2017

Dersom du tar tuben fra Heathrow (Piccadilly Line) er dette hotellet fint plassert da det ligger bare 200 meter fra Earl's Court Station som er et av stoppene på turen inn. Hotellet er innbydende, rent og pent og rommene er veldig bra etter London standard. Personalet er meget behjelpelige (fikk sjekke inn tidligere enn oppgitt) og oppbevaring av bagasje er heller ikke noe problem. Gode senger, air condition, nyoppusede bad med stor dusj og ellers alt du måtte behøve for et komfortabelt opphold. Du får veldig mye for pengene sammenlignet med andre hoteller nærmere sentrum. Det tar ca.15 minutter fra du går fra hotellet til du står på Piccadilly Cirkus. Anbefales!

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, sveningea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mars 2017
Google-oversetting

Dear Sven Inge A,
Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Park Grand Kensington.
I am delighted that you highlight our fantastic location & the friendliness of the team! We look forward to your return to London.
Best regards,
Arpan Ghosh
Front Office Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser