Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
14 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Priceline
USD 216
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
ParkGrandLondon
USD 183
Vis tilbud
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.comUSD 216
Hotels.comUSD 216
Lol.travelUSD 270
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 496)
Filtrer anmeldelser
5 496 resultater
Vurdering fra reisende
3 939
1 203
226
67
61
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 939
1 203
226
67
61
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 5 496 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Pent og rent. Nær earls’ court stasjon, kort vei inn til sentrum.

Hyggelig betjening, de gjorde en fantastisk jobb! Veldig serviceinnstilte! Vi fikk ekstraservice i forbindelse med min sønns bursdag, de ansatte hadde ordnet det så flott til med ballonger ++ på rommet. Tusen takk for det :)
Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
3  Takk, camillaskaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. november 2018
Google-oversetting

Dear Camillaskaug,

Happy birthday again to your son. I am glad to hear the little touch from the staff was well appreciated. Our priority is to ensure all our guests have the maximum comfort and level of service as expected.

I am glad to hear you would return back. The team and shall myself shall look forward to welcoming you soon!

Best regards
Martine Low Ting Sen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mars 2018

Anbefaler dette hotellet på det varmeste. Nydelig frokost, gode senger, ypperlig service, kort vei til undergrunnsbanen på Earl's Court (3 min å gå), mange gode restauranter i nærheten. Vi kommer til å bo her på neste tur til London også. Kun ett minus: Teppelagte gulv.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
1  Takk, Anne Pharo H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2018
Google-oversetting

Dear Anne Pharo H,

Thank you for your review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read your complements regarding our location and our clean and comfortable rooms. I am delighted that you were impressed with the quality of breakfast offerings.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2018

Veldig rolig og behagelig hotell, super beliggenhet, lett og billig å ta metro fra Heathrow flyplass rett til Earls Court metro-stasjon, kun 200 m gange til hotellet, i rolig og trygg gate. Frokosten var kjempegod, og vel verdt 150 kr per pers! Lys og hyggelig frokostsal med store vinduer ut mot gaten. Eggerøre, bacon, pølser, stekte tomater, toast, syltetøy, kornblandinger, frukt, melk og god juice. Masse rene håndklær hver dag, deilig bad med dusj, og gode senger. Passe stort rom, gratis vann og frukt på rommet, samt vannkoker, te/kaffe og kjeks. Suverent! Og mange uttak til lading av tlf, både vanlig norsk stikkontakt og to USB-innganger, lettvint! Superfornøyd, kunne ikke valgt bedre hotell!

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Service
1  Takk, Elisabeth Chris... N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Dear ElisabethfraOslo,

Thank you for your review of the Park Grand Kensington.

It is a great pleasure to read your complements regarding our location and our clean and comfortable rooms. I am delighted that you were impressed with the quality of breakfast offerings.

We look forward to welcoming you again soon!

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Svært vennlig, god mat, alltid rask med hjelp, rask med renhold og klargjøring av rommet, påfyll av sjampo, såpe, drikkevann hele tiden. Vannkoker, med te eller kaffe, cookies, sjokolade, gratis internett telefon, mikrobølgeovn, safe med den kode du ønsker. Rolig område, 5 min å gå til undergrunnsbane eller buss. En misforståelse, jeg gjorde ble rettet, uten noen diskusjon.
Kommer veldig gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, trondreinum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017
Google-oversetting

Dear trondreinum,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Park Grand Kensington.

I am delighted that our our fantastic location, well appointed rooms and the friendliness of the team was a highlight to you.

We hope to see you again very soon.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2017 via mobile enheter

Hotellet vi valgte for vår første Londontur, viste seg å passe oss perfekt. Her ble vi mottatt med smil og god service fra inngangen. Etter noen minutter på rommet ble vi oppringt for å høre om vi var fornøyd. Vi mente ikke å klage, men fikk fort et nytt rom noen etasjer høyere opp da jeg uttrykte litt usikkerhet!
Alle dagene har rommet vært rent og pent. Frokosten smakte godt - og paraply fulgte med da det var meldt litt regn. Fint med egen safe, mikroovn og alltid anl til å ordne kaffe/te på rommet!
Event misforståelse vedr. bestilling på nett, ble gjort til vår fordel.
Vi har funnet vårt hotell i London og anbefaler det på det varmeste!

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arnhild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Arpan G, Front Office Manager på Park Grand London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2017
Google-oversetting

Dear Arnhild R,

Thank you for sharing your 5 star review of your recent stay with us at Park Grand Kensington.

I am delighted that you highlight our well appointed rooms and the friendliness of the team.

We hope to see you again very soon.

Best regards,
Arpan Ghosh

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser