Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 88
Vis tilbud
Priceline
USD 104
Vis tilbud
Agoda.com
USD 79
Vis tilbud
Expedia.comUSD 103
Trip.comUSD 83
HurbUSD 105
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 564)
Filtrer anmeldelser
3 564 resultater
Vurdering fra reisende
269
885
1 066
610
734
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
269
885
1 066
610
734
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 3 564 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018

Vi betalte blodpris for et hotellrom som viste seg å ligge i kjelleren. Det var ingen vindu, nesten ikke mobildekning og kun kaldt vann i vasken. Det var som å sove på en båt. Vegg til vegg teppe og kaldt rom.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Departure26134529607
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Zaynab0007, Guest Relations Manager på Central Park Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Dear Reviewer

Thank you for taking the time to share your review with us, and your recent stay central Park Hotel.

We really appreciate your feedback although I'm sorry to hear we didn't meet your expectations on this occasion.
We do indeed have a wonderfully central location, but we also pride ourselves on our warm welcome, and personalised guest service. We disappointed you didn't experience this during your stay with us.

I've shared your comments with the Management Team for their review and hope we have the opportunity to show our true standards to you in the future.

With best regards

Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Jeg reiste alene og hadde et bittelite rom for fire overnattinger. Rommet var greit, det var rent. Badet var så lite at døren måtte være igjen for at man kunne gå på do. Men hadde det jeg trengte. Ingen aircondition men en vifte. Kjøleskapet lagde lyd og jeg måtte si ifra to ganger før noen kom for å fikse det. Personalet var veldig hyggelige Og behjelpelige. Spiste frokost kun en gang på hotellet og det var dårlig utvalg der. Et helt greit hotell som hadde en grei beliggenhet ifht undergrunnen.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, Kamskjell87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. desember 2017 via mobile enheter

Et av de bedre hotellene jeg har besøkt i London. Dog ikke super sentralt men ligger nært undergrunnen så det er ingen problem. Rommet vårt var stort og reint, litt lite og knotete bad men det har det som trengs. Minus for utrolig hard seng og puter. Hotellet anbefales

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, sivanitas2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Du får det du betaler for. De har pusset opp rommene men ingen air condition så rimelig varmt og klamt på rommet. De har en provisorisk vifte som surrer. Ingen krise for oss. Vi sover bare der. Kort vei til alle destinasjoner i London, stille beliggenhet. Et helt Ok hotell.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tors118
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2017 via mobile enheter

Du får det du betaler for. Ikke veldig lekkert rom, men renholdet var bra under vårt opphold. Fin beliggenhet, og kort vei til tuben. Et helt OK hotell for de som er som oss, dvs. ikke oppholder seg der mer enn nødvendig. Kan fint bo her igjen.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 609marianner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser