Raymond N
Dato for oppholdet: juli 2022
Hotel- cmanager, OwnerNovotel London West, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2022
Kjære Raymond,
takk for din tilbakemelding på ditt opphold her hos oss.

Det gleder oss at de setter pris på vår balanse mellom kvalitet og pris.

Vi bruker mye tid på å trene våre ansatte riktig, og beklager at de hadde dårlig inntrykk av personale vårt. Dette er langt under vår standard, og vi skal se nærmere på dette.

Det er veldig flott at de hadde et så fint inntrykk av oss, og vi håper de kunne tenke dere å komme tilbake snart.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake til oss når som helts.

Lea Manalo, Guest Relation Manager
1 636
2 226
1 006
Anmeldt 28. november 2021 via mobile enheter

Helt greit hotell. Lite rom (superior) som var passe rent og pent. Hard seng. Hyggelig og effektiv resepsjon, som på eget initiativ lagde take away-frokost til oss siden vi måtte reise før frokosten åpnet på avreisedagen. Veldig nærme Hammersmith Apollo og t-banen.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, 738siljes
Elaine Ranahan, Sales på Novotel London West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2021

Dear Silje,

Thank you for your review of your recent stay with us. We appreciate you taking the time to do so.

Anmeldt 27. januar 2020 via mobile enheter

Overnattet her ifbm et møte i nærheten. Stort hotell med alle fasiliteter. Litt fabrikk følelse over det hele dog var personalet positive og mat og servering god. Flere spisesteder i første etasje med varierende tilbud. Rommet var helt greit men har sett bedre dager.

Dato for oppholdet: januar 2020
1  Takk, Ellen B
NovotelLondonWest, Guest Relations Manager på Novotel London West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. januar 2020

Thank you very much for taking your time to write a review of your experience with us at Novotel London West .
We really appreciate your positive feedback and have taken note of your comments on areas to improve.
We look forward to welcoming you back in the near future
Have a nice week ahead.

Anmeldt 22. mai 2019 via mobile enheter

Hotellet har ikke rutiner for profesjonell håndtering av en slik situasjon. Ikke kundevennlig opplevelse. Ansatte i resepsjonen viste liten vilje til å finne ut hva som hadde skjedd, melde fra til sikkerhetsavdelingen eller holde meg informert. Jeg opplevde at de ikke tok min henvendelse alvorlig. Reiser aldri tilbake hit.

Dato for oppholdet: mai 2019
2  Takk, paareis1
NovotelLondonWest, Guest Relations Officer på Novotel London West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. mai 2019

Dear paareis1, Thank you for taking the time to tell us about your recent experience at the Novotel London West. First of all, we regret that we were not able to fulfil your expectations and would like to our most sincere apologies for the inconveniences caused. We are working hard every day to provide our guest a very pleasant and safe place where you can enjoy your holidays or business stay and we further regret that you felt that we are not able to fulfil your expectations. Yours faithfully, Alicja Guest Experience Manager

Anmeldt 2. juli 2017

Novotel London West er visstnok bygd på 1970-tallet, men skal tilsynelatende være renovert i 2014, men det er lite som minner om at hotellet har gjennomgått en stor renovering. Isåfall er det kun "liksminke" som er foretatt.

Rommet
1. AC-anlegget virket ikke ved ankomst, fikk ikke dette reparert før dagen etter ankomst. Noe som resulterte i en grusom første natt. Dagen etter kom en vaktmester og konstaterte at anlegget var i gang og ville fungere optimalt innen noen timer. Dette var ikke faktum, AC-anlegget produserte lite kald luft, kan sammenlignes med en liten bordvifte. Vi fikk dog heldigvis en større vifte som reddet oppholdet, da det var høye temperaturer ute og kokvarmt på rommet. + for Alex som var vaktmester var meget behjelpelig og hyggelig.
2. Mye støy fra trafikken utenfor, skjold på vinduet bidro til å dempe lyden en del, men da det var særs varmt både inne og ute, måtte skjoldet stå åpent for å sikre en viss gjennomstrøm av luft.
3. Leselampen ved siden av seng fungerte ikke, da knappen var vekk...
4. Safen fungerte ikke ved ankomst, måtte ha tekniker til å fikse dette, forsinket oss i planlagte aktiviteter.
5. Kjøleskap, maks plass til to små vannflasker og kjøleskapet produserte mye varme.
6. Dårlig plass til bagasje.
7. Positivt: God seng og meget bra wifi.

Badet
1.Skittent, så ikke helt rengjort ved ankomst, inngrodd skitt i dusj/badekar.
2. Dyse for badekar var ødelagt.
3. Temperatur på vann i dusjen gikk fra iskaldt til kokende temperatur konstant, ikke jevn temperatur.
4. Ikke sluk på gulv, farlig å gå ut av dusjen.
5. Vann og avløpsrør luktet ille, spesielt på morgenen.

Frokost
Typisk engelsk frokost, mye fet mat, lite utvalg i brød og pålegg. Hyggelige servitører.

Resepsjon
Vi opplevde at de ansatte ikke innfridde lovnader om forespørsel om utbedringer av mangler på rommet, vi ble forøvrig lovet å motta en vifte tre ganger av tre forskjellige ansatte.( Første natten). Dette ble kun ordnet da vaktmester Alex sjekket AC-anlegget vårt dagen etter. Litt kjedelig at det ikke er tilgang på kaffemaskin i resepsjon, da man ofte kunne tenke seg en rask kaffe i farten, de ansatte i baren i resepsjon snakket dårlig engelsk og ga meg espresso da jeg skulle kjøpe en vanlig svart kaffe.
Noe underlig at man ikke ankommer resepsjon direkte og må ta heis opp til resepsjon i første etasje.
Vi spurte om reduksjon i pris, da vi følte rommet og opphold ikke svarte til prisen man måtte betale, dette ble avfeid med latter av de ansatte i resepsjonen, og de svarte at de beklagde dette, men uten særlig forståelse for misnøyen.

Romtips: Spør om rom nær heis, da det visstnok er bedre AC-anlegg på disse rommene.
Dato for oppholdet: juni 2017
Takk, Aurora E
NovotelLondonWest, Guest Relations Manager på Novotel London West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2017

Dear Aurora E,

Thank you very much for taking your time to review your recent stay with us and I apologise that we were unable to meet your expectations.
I would like to discuss your experience further with you personally, so please contact me directly on H0737-GR@ACCOR.COM.
I am looking forward to hear from you!

Best regards,

Imke Rohde
Guest Relations Manager

Anmeldt 14. april 2017

Knallbra frokost, rommet kunne hatt godt av en oppgradering. AC virket ikke på det ene av de to rommene vi hadde, men vi fikk i det minste naborom siden vi hadde behov for to rom.
Veldig god beliggenhet med tanke på bane til både flyplass og by.
Man hvorfor er det bilde av en sideinngang som presentasjon?

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, groem
NovotelLondonWest, Guest Relations Officer på Novotel London West, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2017

Dear groem,

Thank you for finding the time to leave a comment about your recent with us.

I am delighted to read that you enjoyed your stay with us and we hope that you had a great time in London.

It was a pleasure to have you as our guest and it is our hope to welcome you back very soon!!

Best regards,

Nicole Caria