Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
USD 394
USD 379
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Besparingsvarsel! 23 % under gjennomsnittsprisene

Prisen du fant, er 23 % lavere enn hotellets gjennomsnittspris på USD 495 per natt.

Vi analyserer priser over en 60 dagers periode og sammenligner utvalget ditt med den gjennomsnittlige prisen på sammenlignbare opphold for å sikre at du får det beste tilbudet.

USD 236
USD 222
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Novotel London Greenwich(London)(Mye for pengene!)
USD 133
USD 120
Hotels.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 271
USD 190
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Svømmebasseng
  • Restaurant
USD 333
Hilton
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Svømmebasseng
USD 361
USD 302
Agoda.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
USD 287
USD 270
Orbitz.com
Se tilbud
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Dorsett Shepherds Bush, London(London)(Mye for pengene!)
USD 173
USD 121
Booking.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Point A Hotel, London Paddington(London)(Mye for pengene!)
USD 103
Expedia.com
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
USD 185
USD 161
Priceline
Se tilbud
Fortreffelighetsbevis
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant
Anmeldelser (4 704)
Filtrer anmeldelser
4 704 resultater
Vurdering fra reisende
1 045
1 858
1 130
434
237
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
1 045
1 858
1 130
434
237
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 4 704 anmeldelser
Anmeldt 9. mars 2016

Dette er fjerde gangen jeg er i London og jeg opplevde at dette hotellet lå veldig usentralt til. Små trange rom. Ikke verdt prisen. Hyggelig betjening og god frokost, var vel det positive vi kan informere om.

  • Opphold: mars 2016, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, Marit T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton-Kensington, General Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2016
Google-oversetting

Dear Marit T,

Thank you for sharing your feedback with us. I was disappointed to read that you were not satisfied with your overall stay and must offer my apologies.

I am sorry that the size of your room did not meet with your expectations. This is a common feature with most London properties due to space constraints, however please be assured that all our rooms have been designed to offer our guests a comfortable stay with all the facilities you may expect from a 4-star property, making maximum use of the limited space available in a prime city location.

However, I was pleased to learn that you enjoyed the breakfast and that the team treated you well. We hope to welcome you back to Hilton London Kensington in the future.

Kind regards,

Linda Griffin
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2015

Fint hotell med stor hotelbar med enkel servering. Meget serviceminded betjening. Fint rom, men kunne vært litt bedre trøkk i dusj. Noe slitt bad, men bra. Nærhet til tube og kjøpesenter. Burde vært gratis wifi på rommet, ikke bare i resepsjonsområdet.

  • Opphold: november 2015, reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Jan V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2015

Høflig og hyggelige ansatte, god frokost og bra rolig beliggenhet, nært Notting Hill. Litt slitte rom, men helt ok rene og fine rom. Gratis meget bra WI-FI på rommene. Matservering i baren i resepsjonen til kl 0100 på natten er bra.

  • Opphold: august 2015, reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Tor D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton-Kensington, General Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2015
Google-oversetting

Dear Tor D,

Thank you for posting a review on TripAdvisor regarding your stay at our hotel.

The title of your review is "Disappointing Choice!" however I am unable to ascertain where we failed in delivering a first class service and am keen to know any areas where we can improve. I would therefore be extremely grateful if you would please contact us direct in order that we can obtain further feedback from you. Please contact our Assistant Operations Manager, Adric Mason, who can be reached at adric.mason@hilton.com.

Our aim is to ensure that every guest feels cared for, valued and respected and I must offer my apologies if we failed on this occasion.

Kind regards,

Linda Griffin
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. februar 2015

et helt OK hotell, men ikke mere. Ikke så alt for sentralt, men nær Shepherd's Bush undergrunnstasjon. Bra og variert frokost. Fint trimrom og to flotte badstuer. MEN, stor var skuffelsen da badstuene ikke åpnet før ETTER 08:00, og de stengte før 22:00. Mine arbeidsdager i London startet 08:30, med det resultat at jeg ikke fikk benyttet meg av badstuene desverre.

  • Opphold: januar 2015, reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Lars-J H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton-Kensington, General Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. februar 2015
Google-oversetting

Dear Lars-J H,

Thank you for taking the time to share your feedback with us. I was sorry to learn that you were not entirely satisfied with your overall stay with us and must apologise for the failings on our part.

With regards to the sauna and steam room, theses are operational between the hours of 6am and 10pm. I am very sorry that it was not available to you until after 8am and will be investigating why this was the case as we have not had any reports from our guests experiences the same issue. The gym and showers are available 24 hours a day. I do hope that we give us a second chance and return to Hilton London Kensington in the future.

Kind regards,

Linda Griffin
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2015

Et godt og hyggelig hotell. Her er det gunstig å bo i forhold til de fleste plasser i London. Kort vei til Subvay. Rommene er flotte og omgivelsene er rolige. Nærhet til Kensington Garden og Nothing Hill er ingen bakdel. Betjeningene r serviceinnstilte.

  • Opphold: desember 2014, reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, 731ingeh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton-Kensington, General Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2015
Google-oversetting

Dear Inge H,

Thank you for taking the time to post a review on TripAdvisor. I was pleased to learn that you and your friends had a good stay with us.

We hope to have the pleasure of welcoming you all back in 2015!

Kind regards,

Linda Griffin
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser