Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 105
Vis tilbud
Booking.com
USD 105
Vis tilbud
Trip.com
USD 112
USD 100
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 06.08.21
PricelineUSD 105
Hotels.comUSD 105
Prestigia.comUSD 112
Se alle 18 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 412)
Filtrer anmeldelser
5 412 resultater
Vurdering fra reisende
1 207
2 049
1 310
532
314
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 207
2 049
1 310
532
314
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 5 412 anmeldelser
Anmeldt 30. april 2018

Hotellet ligger i kort gangavstand fra Shepherd`s Bush (Central line) tube station.Det går buss til sentrum rett utenfor hotellet ! Anbefales som en liten sightseeing tur inn til Piccadilly Circus. Synes nok rommet vi fikk var litt slitent, men sengene var bra.Det tar bare noen minutter å gå til det store Westfield shopping senteret .Koden for wifi fåes ved innsjekk.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, 116vivif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2018
Google-oversetting

116vivif,

Thank you for your recent stay and for taking the time to share your experience with us. I was disappointed to note from your score that your expectations appear to have not been met and hope that you allow us the chance to restore your faith in us in the future.

Kind Regards
Simon Shaw
Director of Operations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2017

Personalet er høflige og gir god service. Fra resepsjonen til renhold. Hotellet ligger sentralt til med god transport inn til sentrum. Bussene til sentrum og Victoria stasjonen er rett over gaten. Undergrunnen er bare noen minutter opp i gaten. Et av Europas største varemagasin Westfield ligger bare noen minutter unna. Der finnes det mange gode spiseplasser og godt utvalg i shopping.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, AnneMarie1945180
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2017
Google-oversetting

Dear AnneMarie1945180,

Many thanks for your review of the Hilton London Kensington following your recent stay! We appreciate you taking the time to provide such detailed feedback of your stay, and are delighted that you enjoyed your time at the Hotel and found our rooms and facilities suitable to your needs.

Kind Regards,

Simon Shaw,
Director of Operations

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2017

Flott hotell med hyggelig personale. God mat i restauranten og ikke så dyrt. Fine rom, eneste var at sengen var litt i hardeste laget. Men en er jo ikke i London for å sove. Hop on Hop of buss rett over gata for hotellet. Generelt veldig fornøyd

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 32hannee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2017
Google-oversetting

32hannee,
Thank you so much for your review. I am so pleased to read you enjoyed your stay with us overall. We hope to welcome you back in the future.
Kind Regards
Kiran Sidhu
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2017

Vi bodde på dette hotellet i mars og valgte å bo her fordi vi fant ut at det var i nærheten av westfield. Innsjekking gikk greit. Det tok litt tid men veldig hyggelig resepsjonist. Vi ble spurt om vi ville ha frokost på hotellet og vi sa ja til det. Vi ble informert om at det ville koste 14 Euro for 2 personer. Vi hadde bestilt et delux rom. Vi synes det var lite og sengen var hard og ikke god å sove i. Badet var heller ikke noe bedre. Badekar og det tok ofte lang tid å få varmt vann eller mye vann ut av dusjhodet. Få stikkontaker til å lade mobilen. Dagen etter spiste vi frokost på hotellet men det synes vi var kjedelig. Stor buffet men vi likte den ikke. Siden vi var misfornøyd med frokosten, spurte vi om det var mulig å fjerne frokosten fra regningen de to andre dagene. Jada, ikke noe problem.
Dagen vi skulle sjekke ut, så vi på regningen at vi hadde blitt belastet 28 Euro for frokosten den første dagen og frokost de to andre dagene. Resepsjonisten som sa han skulle ordne oppi det, gjorde ikke dette. Negativt!

Eneste fordelen med dette hotellet, er kort vei til Westfield kjøpesenteret!

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, Jenetur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2017
Google-oversetting

Jenetur,
Thank you for your review. I am pleased to read you liked our location, however saddened you did not fully enjoy your stay. We hope to get another chance to make it right for you next time so please contact me on harkiran.sidhu@hilton.com.
Kind Regards,
Kiran Sidhu
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2017 via mobile enheter

Stort hotell relativt sentralt og med god service. Men var litt slitt og bar preg av å ikke være helt nytt. Skuffende med få kontakter på rommet til å kunne lade telefon og ipad. Litt dårlig belysning på rommet.Men det var rent og hyggelig betjening. Nært bane og enkelt å reise til /fra. Frokosten var bra med variert tilbud.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, IngridK300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hilton_Kensington, Guest Relations Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2017
Google-oversetting

Dear Ingrid,
Thank you for sharing your invaluable feedback with us. We are sorry that not all aspects of your stay were satisfactory. Please be assured that all the points you raised have been addressed and taken on board by management for quality and training purposes within the team.

We hope to have the opportunity to redeem ourselves in the future and welcome you back,

Kind Regards,

Veronica Lenci
Guest Relations Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser