Trude R
Sortland, Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 24. des. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: desember 2018
PatriciaMah, General ManagerHilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. des. 2018
Trude R

Thank you for posting your review following your visit, we are all delighted to read that you enjoyed your time with us.
We look forward to welcoming you back on future visits.

Patricia Mahon
1 322
2 135
1 405
Anmeldt 30. april 2018

Hotellet ligger i kort gangavstand fra Shepherd`s Bush (Central line) tube station.Det går buss til sentrum rett utenfor hotellet ! Anbefales som en liten sightseeing tur inn til Piccadilly Circus. Synes nok rommet vi fikk var litt slitent, men sengene var bra.Det tar bare noen minutter å gå til det store Westfield shopping senteret .Koden for wifi fåes ved innsjekk.

Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, 116vivif
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. mai 2018

116vivif,

Thank you for your recent stay and for taking the time to share your experience with us. I was disappointed to note from your score that your expectations appear to have not been met and hope that you allow us the chance to restore your faith in us in the future.

Simon Shaw
Director of Operations

Anmeldt 9. juni 2017

Personalet er høflige og gir god service. Fra resepsjonen til renhold. Hotellet ligger sentralt til med god transport inn til sentrum. Bussene til sentrum og Victoria stasjonen er rett over gaten. Undergrunnen er bare noen minutter opp i gaten. Et av Europas største varemagasin Westfield ligger bare noen minutter unna. Der finnes det mange gode spiseplasser og godt utvalg i shopping.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste alene
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, AnneMarie1945180
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2017

Dear AnneMarie1945180,

Many thanks for your review of the Hilton London Kensington following your recent stay! We appreciate you taking the time to provide such detailed feedback of your stay, and are delighted that you enjoyed your time at the Hotel and found our rooms and facilities suitable to your needs.

Simon Shaw,
Director of Operations

Anmeldt 6. april 2017

Flott hotell med hyggelig personale. God mat i restauranten og ikke så dyrt. Fine rom, eneste var at sengen var litt i hardeste laget. Men en er jo ikke i London for å sove. Hop on Hop of buss rett over gata for hotellet. Generelt veldig fornøyd 😊

Dato for oppholdet: april 2017
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Hilton Hotels & Resorts
Takk, 32hannee
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2017

32hannee,
Thank you so much for your review. I am so pleased to read you enjoyed your stay with us overall. We hope to welcome you back in the future.
Kiran Sidhu

Anmeldt 2. april 2017

Vi bodde på dette hotellet i mars og valgte å bo her fordi vi fant ut at det var i nærheten av westfield. Innsjekking gikk greit. Det tok litt tid men veldig hyggelig resepsjonist. Vi ble spurt om vi ville ha frokost på hotellet og vi sa ja til det. Vi ble informert om at det ville koste 14 Euro for 2 personer. Vi hadde bestilt et delux rom. Vi synes det var lite og sengen var hard og ikke god å sove i. Badet var heller ikke noe bedre. Badekar og det tok ofte lang tid å få varmt vann eller mye vann ut av dusjhodet. Få stikkontaker til å lade mobilen. Dagen etter spiste vi frokost på hotellet men det synes vi var kjedelig. Stor buffet men vi likte den ikke. Siden vi var misfornøyd med frokosten, spurte vi om det var mulig å fjerne frokosten fra regningen de to andre dagene. Jada, ikke noe problem.
Dagen vi skulle sjekke ut, så vi på regningen at vi hadde blitt belastet 28 Euro for frokosten den første dagen og frokost de to andre dagene. Resepsjonisten som sa han skulle ordne oppi det, gjorde ikke dette. Negativt!

Eneste fordelen med dette hotellet, er kort vei til Westfield kjøpesenteret!

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, Jenetur
Hilton_Kensington, Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2017

Jenetur,
Thank you for your review. I am pleased to read you liked our location, however saddened you did not fully enjoy your stay. We hope to get another chance to make it right for you next time so please contact me on harkiran.sidhu@hilton.com.
Kiran Sidhu

Anmeldt 26. mars 2017 via mobile enheter

Stort hotell relativt sentralt og med god service. Men var litt slitt og bar preg av å ikke være helt nytt. Skuffende med få kontakter på rommet til å kunne lade telefon og ipad. Litt dårlig belysning på rommet.Men det var rent og hyggelig betjening. Nært bane og enkelt å reise til /fra. Frokosten var bra med variert tilbud.

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, IngridK300
Hilton_Kensington, Guest Relations Manager på Hilton London Kensington, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. mars 2017

Dear Ingrid,
Thank you for sharing your invaluable feedback with us. We are sorry that not all aspects of your stay were satisfactory. Please be assured that all the points you raised have been addressed and taken on board by management for quality and training purposes within the team.

We hope to have the opportunity to redeem ourselves in the future and welcome you back,

Veronica Lenci