Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Doubletree
USD 151
Vis tilbud
Booking.com
USD 151
Vis tilbud
Trip.com
USD 165
USD 147
Vis tilbud
Expedia.comUSD 151
Hotels.comUSD 151
ZenHotels.comUSD 165
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 835)
Filtrer anmeldelser
2 835 resultater
Vurdering fra reisende
1 086
1 111
393
140
105
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 086
1 111
393
140
105
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 2 835 anmeldelser
Anmeldt 17. september 2018

Greit hotell, spesielt om man flur til Gatwick. 30 minutter med tog, 5 minutter fra toget til resepsjonen. Utgang fra stasjonen ved utgang spor 1 og 2.
Enkel og rask innsjekking. Rommet normal størrelse, rengjøring bra. Restaurant og bar på hotellet. Bra mat. Frokost 18.50 pund + tax. Grei nok frokost, men noe dyr i forhold til utvalg og kvalitet.
Bra senger, litt hard madrass for meg. Men hard eller myk, smak og behag.
Utsjekk raskt unnagjort.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, ErikG231
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jesus E, General Manager på DoubleTree by Hilton Hotel London - Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. september 2018
Google-oversetting

Dear Erik,

We would like to thank you for taking the time to share your comments following your recent trip. It really is satisfying for the entire team to read your positive comments and to hear our location was so convenient for your visit. We are happy you have enjoyed our breakfast and restaurant.

We hope to have you back soon in DoubleTree by Hilton - London Victoria.

Kind Regards,

Jesus Espinar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. desember 2017

Et hotell perfekt for mye. Viktigst. Ett halvt stenkast fra Victoria station. Perfekt for Gatwick og U-bane. Apollo teater like ved. Ingen ++ restauranter i om området, men nok mat. Hyggelig betjening. Yter. Tidlig innsjekk om rom klargjort og annet. Mannen i disken utenfor ( når han er tilbake etter familiebesøk i Sverige) hjelper med det meste. Litt treg heis. Rommene grei nok. En god stol for to. God støyisolering mot gate. Fæl AC. Mye bråk fra den...

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Lars162
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jesus E, Hotel Manager på DoubleTree by Hilton Hotel London - Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. desember 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for staying at Doubletree by Hilton London Victoria. We are pleased to hear that you enjoyed your stay and we appreciate you taking the time to share with feedback with us and other valuable guests. Thanks also for your comments regarding our facilities which we have noted to help with future enhancements.
We do hope to welcome you back on your next visit to London.

Kind Regards

Jesus Espinar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017

Fint hotell med super beliggenhet for reise t:r via Gatwick. 25 meter fra Victoria station gir enkel retur til flyplassen uten å måtte tråle igjennom London trafikken. Metrostasjonen like ved gir rask tilgang til resten av byen, enten man skal i møte eller på fritidsbesøk.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med DoubleTree by Hilton
Takk, christianfT7032IQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jesus E, Hotel Manager på DoubleTree by Hilton Hotel London - Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your valuable comments. We are very pleased you enjoyed our Central London location and your stay with us. We will be pleased to share your comments with our team for their great work and we look forward to welcoming you back again soon.

Kind Regards

Jesus Espinar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2017 via mobile enheter

Pent og sentralt hotell ved Victoria St. Meget godt renhold! Forh.booket og grei pris. Vennlig velkomst av personell. Flott rom og godt bad/dusj fasiliteter. Fin kafé v inngang for kaffe/drinks og venting. Hadde rom i 8. Etg og helt fritt for støy. Ca 10£ i taxi til Marble Arch.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Runeado
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Jesus E, Hotel Manager på DoubleTree by Hilton Hotel London - Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. august 2017
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your valuable comments. We are pleased you enjoyed our Central London location and your stay with us. We will be pleased to share your comments with our team and we look forward to welcoming you back again soon.

Best Regards,
Jesus Espinar

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. mars 2017

Jeg bodde på dette hotellet fem netter i forbindelse med deltakelse på et seminar i området. Førsteinntrykket ved innsjekk var at personalet i resepsjonen var veldig hyggelige, men veldig treeeeeige. Rommet, et standard rom med queen size bed, var helt ok på størrelse og godt innredet. God størrelse på badet og godt trykk i dusjen (noe som ikke alltid er lett å finne i England...).

Frokosten var som forventet i England, men de får pluss i boka for mye fersk og oppskjært frukt. Savnet veldig glutenfrie og laktosefrie alternativer. Personalet på frokosten var ikke særlig oppmerksomme, men vennlige når de ble bedt om noe. De får et lite minus fordi hotellet var ganske lytt, både fra gangen og heisområdet, samt trafikkstøy fra gaten utenfor.

Hotellet ligger et steinkast unna Victoria station, som blant annet er tilknyttet Circle Line. Med andre ord kan du komme deg London rundt på bare noen minutter.

Alt i alt en helt grei opplevelse og jeg bor her gjerne igjen.

Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, getram91
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Mubashar B, Hotel Manager på DoubleTree by Hilton Hotel London - Victoria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. april 2017
Google-oversetting

Dear Guest,


Thank you for your valuable feedback. I am pleased to hear that you enjoyed your stay and am equally grateful for your comments to help us improve of services and facilities for the future. I am sorry if there was any shortfall in the service during breakfast time provided to you on this occasion. You can be assured that every effort will be made to rectify them in the future and we hope to welcome you back on your next visit to London.

Best Regards,
Mubashar Butt

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser