Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
6 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 148
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 246
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Bestill nå, betal under oppholdet
Trip.com
USD 143
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
TravelocityUSD 246
PricelineUSD 148
HurbUSD 250
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (5 528)
Filtrer anmeldelser
5 528 resultater
Vurdering fra reisende
1 279
1 902
1 289
642
416
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 279
1 902
1 289
642
416
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 5 528 anmeldelser
Anmeldt 11. juli 2018

Rett over gaten inn Hyde Park :) Ble tatt godt i mot i resepsjonen. Hyggelige folk i baren og restauranten. De sto på selv om AC i baren ikke virket. Eneste negative var at de slo av kaffe maskinen litt tidlig i baren når de stengte og da var det ikke mulig å få noe annet enn pulver kaffe :(

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, griljo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Corus hotel Hyde park et 4 stjernes hotell med den minste dobbeltsengen jeg har hatt på hotell. Flatskjerm tv-en er og den minste jeg har sett på hotell. Ingen mulighet for å se tv fra sengen. Ingen kjøleskap for å holde drikken kald. Ifølge resepsjonen var dette et standard dobbeltrom. Anbefales ikke.
Fellesområder var bra, servicen og maten var bra men rommet står til stryk.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ArildI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med rom, senger, str på rom, beliggenhet og renhet på rommet. Men det klikker ikke helt! Vi kom og fikk rom, etter ett kvarter låser noen andre gjester seg inn på vårt rom. Feil i resepsjonen, og slikt kan skje, men ikke fortell gjestene dine at det er de som har tatt noen andres rom! Det er også mange tomme fat på frokostbuffeten en halv time før frokostslutt, kø til frokost og selv om romvasken ble utført av en utrolig blid dame som kom først kl fem på ettermiddagen, holdt vi på å komme for sent til vår avtale...

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 906gudrunf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra B, General Manager på Corus Hotel Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018
Google-oversetting

Dear Gudrum F,

We are delighted to read you had an excellent stay with us and found our rooms to impress you the most. We are very glad as well that you mentioned our cleanliness standards.

However, we would like to apologise for the situation experienced after the check-in and for the queues experienced before having breakfast. We are very sorry how the first situation was handled and I would like to inform you that it has been addressed to make sure is not happening again. About the breakfast, I must say that we are putting our efforts in improving our procedures and I hope that next time it will be more smooth.

We are particularly glad to know that you felt perfectly treated by one of our room attendants, who will feel very happy to know you were so satisfied with it.

We would love to welcome you back and provide you once again with our best service.

Kindest regards,

Sandra Bittel
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2017 via mobile enheter

Bodde der i 3 døgn..
Små rom men alt virket. A/c ok. Dørene til rommene var tynne og du hørte støy fra gangen. Propper er greit å til ørene ja...
Bra frokost og et veldig hyggelig personale.
Egen pianist på kveldene, men kort veil tiø "the swan"

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, bengalo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra B, General Manager på Corus Hotel Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. november 2017
Google-oversetting

Dear bengalo,

Thank you for taking the time to share your feed back regarding the recent stay with us.

We are happy to read that you have enjoyed the overall stay with us from our excellent team to the lovely breakfast offered. The pianist play fantastic tune during the evenings.
We had love to welcome you back at the Corus Hyde Park in the near future.

Kind Regards,
Sandra Bittel

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2017

Rene og pene rom og hyggelig personale i resepsjon og renhold. Rommet var ikke veldig stort, men inneholdt det som trengs.

Vi hadde også en god afternoon tea - selv prisen var i stiveste laget.

Styr unna baren på kveldstid - ikke klarer de å levere det du bestiller fra menyen - og når de erstatter dette med et dårligere produkt, prøver de å ta betalt for det dyreste. I tillegg har tydeligvis de som jobber der aldri lært å tappe en Guinness... Gå heller på en ordentlig pub hvis du vil ha en øl.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, HAB999
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sandra B, General Manager på Corus Hotel Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juni 2017
Google-oversetting

Dear ,HAB999

Thank you for taking the time to review your most recent stay here with us.

I am delighted to read that the afternoon you received was wonderful and the location was perfect for your visit

However, I was concerned to read that your room did not meet your expectations on this occasion due to the size and your evening dining experience did not meet our normal high standards. We have shared your feedback with the entire management team here as it is only through the receipt of feedback that we can strive to improve the products and services at Corus London Hyde Park.

We look forward to gaining the opportunity to host you again in the future.

Best Wishes,
Sandra Bittel
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser