12 personer ser på dette hotellet
1 311
1 920
1 310
Anmeldt 15. juni 2019

Syns virkelig dette ble en skuffelse, så frem til et par netter på et litt "bedre" hotell enn vi pleier på årets Londontur men dette var skuffende. Rommet var så lite at det nesten ikke gikk og snu seg det var en liten seng med dobbel dyne til 2 personer så det falt ikke helt i smak. Vi bestilte frokost og den var heller ikke serlig å skryte av da det ofte var tomme fat og en direkte frekk og ufyslig liten dame av en servitør søm freste, Vi ble satt ved et bord rett ved bestikk depoet og hver gang hun (Ann M et eller annet) gikk forbi sparket hun borti stolen. Spurte man om noe var hun direkte uhøffelig og kranglet med en kollega rett bak oss så ingen hyggelig frokost stund dessverre.
Eneste plusset ved dette var beliggenheten rett ved Hyde Park og undergrunden. Så vi sees ikke igjen.

Romtips: Finn et annet hotell
Dato for oppholdet: juni 2019
2  Takk, Ambrosa_livelife
Roy P, General Manager på Corus Hotel Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. juni 2019

Dear Ambrosa_livelife,

Thank you for taking your time to write a review of your recent stay at Corus Hotel Hyde Park.

We strive to make every guest's stay satisfactory and feeling welcomed at Corus Hotel Hyde Park, therefore I genuinely appreciate your feedback allowing us to improve our service for the future!

It is truly a shame to hear that you found some aspects of our hotel to be unsatisfactory during your stay, and I can assure you this is not the standard we aim to provide to our valuable guests.

I would like to personally apologise for any inconvenience caused, therefore, I have sent you a private message to further discuss any area you would like to highlight further.

Thank you again for the feedback and hoping to hear from you.

Kind Regards,

Pradeep Roy

Anmeldt 28. november 2018

Fint hotell sentralt I London,nær Hyde park,og Oxford street.God frokost,koselig bar,hyggelig og hjelpsom betjening .Fine rom ,rent og pent og veldig gode senger.Har bodd her før,og kommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, 711marit
Anmeldt 11. juli 2018

Rett over gaten inn Hyde Park :) Ble tatt godt i mot i resepsjonen. Hyggelige folk i baren og restauranten. De sto på selv om AC i baren ikke virket. Eneste negative var at de slo av kaffe maskinen litt tidlig i baren når de stengte og da var det ikke mulig å få noe annet enn pulver kaffe :(

Dato for oppholdet: juli 2018
2  Takk, griljo
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Corus hotel Hyde park et 4 stjernes hotell med den minste dobbeltsengen jeg har hatt på hotell. Flatskjerm tv-en er og den minste jeg har sett på hotell. Ingen mulighet for å se tv fra sengen. Ingen kjøleskap for å holde drikken kald. Ifølge resepsjonen var dette et standard dobbeltrom. Anbefales ikke.
Fellesområder var bra, servicen og maten var bra men rommet står til stryk.

Dato for oppholdet: april 2018
1  Takk, ArildI
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med rom, senger, str på rom, beliggenhet og renhet på rommet. Men det klikker ikke helt! Vi kom og fikk rom, etter ett kvarter låser noen andre gjester seg inn på vårt rom. Feil i resepsjonen, og slikt kan skje, men ikke fortell gjestene dine at det er de som har tatt noen andres rom! Det er også mange tomme fat på frokostbuffeten en halv time før frokostslutt, kø til frokost og selv om romvasken ble utført av en utrolig blid dame som kom først kl fem på ettermiddagen, holdt vi på å komme for sent til vår avtale...

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, 906gudrunf
Sandra B, General Manager på Corus Hotel Hyde Park, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mars 2018

Dear Gudrum F,

We are delighted to read you had an excellent stay with us and found our rooms to impress you the most. We are very glad as well that you mentioned our cleanliness standards.

However, we would like to apologise for the situation experienced after the check-in and for the queues experienced before having breakfast. We are very sorry how the first situation was handled and I would like to inform you that it has been addressed to make sure is not happening again. About the breakfast, I must say that we are putting our efforts in improving our procedures and I hope that next time it will be more smooth.

We are particularly glad to know that you felt perfectly treated by one of our room attendants, who will feel very happy to know you were so satisfied with it.

We would love to welcome you back and provide you once again with our best service.

Kindest regards,

Sandra Bittel