Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 718)
Filtrer anmeldelser
2 718 resultater
Vurdering fra reisende
1 115
1 106
353
94
50
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 115
1 106
353
94
50
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 2 718 anmeldelser
Anmeldt 27. september 2018 via mobile enheter

Fint greit hotell med bra beliggenhet. Kort vei til t banen osv. Fikk ikke spist eller prøvd noe måltider her pga mye farting. Men var ett greit hotell. Fikk ett lite hotellrom som jeg følte ble litt for lite. Hadde standard dobbelt rom

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Chrisern2511
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KensingtonGardens, Manager på Thistle Kensington Gardens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear Chris S,

Thank you for your wonderful review, we were pleased you enjoyed your stay with us. We hope we can welcome you back to the hotel very soon and possible in one of our upgraded rooms.

Kind regards,

Kai

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Har vært på dette hotellet 4 ganger tidligere, men denne gangen var det beste oppholdet. Hyggelig og hjelpsom betjening. Rent og pent på rommet hver dag. God frokost og en perfekt beliggenhet. Dette blir mitt faste hotell i London heretter

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2018

Hyggelig hotell med fin beliggenhet. Kort vei til buss og undergrunn og til Hyde Park. Vennlig og hjelpsom betjening. God, engelsk frokost. Drar gjerne tilbake til dette hotellet ved neste besøk i London.

Romtips: Stille,rolig rom med flott utsikt over Hyde Park
Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, inger278
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KensingtonGardens, Manager på Thistle Kensington Gardens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. april 2018
Google-oversetting

Dear Anbefales,

Thank you for your nice review and we are pleased you enjoyed your stay with us. We are glad you enjoyed the location with its short walking distance to the tube and bus stops.
Thank you also for your compliments for the team which we will happily pass on.
We hope your next stay with us will be soon.

Kind regards,

Kai

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. mars 2018

Det er alltid spennende å sjekke inn på hotell i England, spesielt siden standarden ofte skiller seg en del fra hva men er vant til fra Norge.

Thistle Kensington Gardens tilbyr god service, men rommene kunne vært bedre. Teppegulv er jo en schlager i England, men det er jo ikke akkurat allergivennlig. Det er heller ikke den lette eimen av mugg fra varmeapparatet.

Vi savnet et kjøleskap og knagger for å henge jakker og lignende på. Badet var greit. Wifi er tregt og krever stadige innlogginger, TVn er liten og har dårlig bildekvalitet.

Pluss for en god frokost (for å være i England) og beliggenhet rett ved siden av Hyde Park/Kensington Gardens (vi hadde direkte utsikt over parken fra rommet).

Totalt sett så kan dette ikke få mer enn en treer, men siden hotellet ligger i London er den sterk. Tilsvarende hotellstandard i Norge hadde gitt en svak treer.

Romtips: Spør om allergivennlige rom.
Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Lundin99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KensingtonGardens, Manager på Thistle Kensington Gardens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. mars 2018
Google-oversetting

Dear Lundin99,

Thank you for your review and we are pleased you liked the central London location and the full English breakfast we offer. However we are also sorry to hear you were not fully satisfied with some areas. None of our room have a fridge, however we do have fridges on request which we can provide. Depending on the room size and type, there is good space in the wardrobe to hang jackets and coats. Regards to the wifi we provide for free, it does log off if not in use and you would need to log on again with just clicking the connect button. We do hope we can welcome you back to the hotel very soon.

Kind regards,

Kai

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2017 via mobile enheter

Vi bodde fra torsdag til søndag. Lå like ved Hyde Park.
Lite rom og lite bad. Skittent teppe på gulvet. Dårlig støvsuging av teppe men god rengjøring av badet. God frokost. Tomme flasker ble ikke ryddet.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Reisetype: Reiste med venner
Takk, lillsiv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
KensingtonGardens, Manager på Thistle Kensington Gardens, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2017
Google-oversetting

Dear Lillsiv,
Thank you for sharing your feedback of your experience with us at Thistle Kensington Gardens.
We truly value both positive and constructive feedback as we always strive to improve and enhance the guest's experience. We are glad you valued the cleanliness of the bathroom and the breakfast we offer.
Our rooms do vary in size depending on the room category booked with our standard double rooms being the smallest in size.
Please contact me directly if you would like to discuss your feedback further and if you are travelling to London in the near future please let us know as we would be happy to assist in allocating a room best suited to your requirements.
Kind regards,
Kai

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser