Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjøtt og coctail”
Anmeldelse av Hawksmoor Seven Dials

Hawksmoor Seven Dials
Bestill bord
2
ons. 4.8.
20:00
Vurdert som nr. 612 av 23 957 Restauranter i London
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 56 - USD 83
Kjøkken: Steakhouse, Britisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Barscene, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Omgivelser: Covent Garden
Anmeldt 6. februar 2019 via mobile enheter

Tøff plass:) kjellerlokale med teglstein og lun stemning. Maten var utrolig god, de kan biff for å si det sånn. Ett minus var at den minste porsjonen vi kunne bestille var 750 g kjøtt og det var meget for 2 stk. Kun kjøttet ble kostende 1000kr og vi klarte ikke å spise opp det engang
Men alt i alt en veldig god matopplevelse, dyktige servitører og vinkelnere.

Vil også anbefale coctailene fra baren, de er fantastiske

Dato for besøk: februar 2019
Takk, stefiw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HawksmoorUK, Manager på Hawksmoor Seven Dials, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. februar 2019
Google-oversetting

Hello Stefiw, thank you very much for your review. I am very happy you enjoyed your evening, I will pass on your comments to the team.

Look forward to welcoming you back soon.

Regards,
Shaun

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4 375)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 4 375 anmeldelser

Anmeldt 10. januar 2019 via mobile enheter

Fantastiske drinker i baren. Anbefaler alle å komme 1 time før reservert bord, slik at man rekker å sitte i baren og slappe av med en god drink (eller to...)...., og nyte stemningen og omgivelsene.
Vi hadde med en gutt på 11 år, stedet og baren passer fint for barn også.
Lokalet er fantastisk, så stemningen må jo bli god. Maten er deilig, og det kan vanskelig bli noe annet enn en vellykket kveld - fordi omgivelsene er så bra. Eneste som trekker litt ned er prisen. Men vi kommer alltid tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, MetteNorway76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et kult sted , med en avslappende atmosfære . Stilig kjellerlokale med teglstein og kult rustikk preg. Maten er god og service også. Deilig biff og tilbehør. Eneste minus er at her er det et enormt høyt støynivå .... mulig bedre i ukedagene og på et tidligere tidspunkt .

Gode drinker

Dato for besøk: desember 2018
2  Takk, Reiseglad41
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. desember 2018

Jeg søkte opp "Londons beste biff" og denne restauranten var en av anbefalingene. Vi var 9 stykker, som koste oss med meget gode biffer, deilig rødvin og øl. Biffen var høydepunktet, men tilbehøret kunne vært mer spennende og smakfullt.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ArntAndersrod
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2018 via mobile enheter

Dette var absolutt en fantastisk middag. Kjøttet var perfekt , vinen var perfekt og service helt topp. Beste matopplevelsen i London til nå.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, tomaD1955YI
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hawksmoor Seven Dials, så også på

 

Har du vært i Hawksmoor Seven Dials? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din