Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
5 personer ser på dette hotellet
Expedia.com
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.08.21
Booking.com
USD 145
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 04.08.21
FindHotel
USD 147
USD 125
Vis tilbud
PricelineUSD 145
Hotels.comUSD 145
getaroom.comUSD 147
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (3 581)
Filtrer anmeldelser
3 581 resultater
Vurdering fra reisende
1 531
1 516
381
99
54
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 531
1 516
381
99
54
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 3 581 anmeldelser
Anmeldt 18. mars 2018 via mobile enheter

Vi bodde på dette hotellet som ligger like ved Tower hill t-bane. Hotellet har en avslappet atmosfære. Ble møtt i resepsjonsområdet av to damer som ønsket oss velkommen. Resepsjonsdisken er borte og vi ble sjekket inn på iPad. Vi fikk rom i 6. etasje. Rommet hadde regndusj og badet var stort. Det var både safe, kjøleskap og vannkoker på rommet. Vinduet kunne åpnes litt. Sengen var god. Frokosten var veldig bra. I det hele og store et bra hotell. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, VacationOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Antoine C, Guest Experience Team Leader på Novotel London Tower Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2018
Google-oversetting

Dear VacationOslo,

We very much appreciate your comments regarding your stay at the Novotel London Tower Bridge.

It is always a pleasure to receive positive feedback in order to always improve our services. I will share your comments with our team.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.


Sincerely,

Antoine C
Guest Experience Team Leader

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2017 via mobile enheter

Dette hotellet ligger ca 100 meter fra Tower Hill stasjon, og rett ovenfor Tower og Tower Bridge. Flotte rom og god seng. Kjøleskap og vannkoker på rommet. På grunnplan er det restaurant og bar, hvor det spilles live music fredag og lørdag. Rent og pent overalt. Anbefales.

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BjornMa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2017 via mobile enheter

Vi fikk utsikt mot Tower of London og rommet var stort nok til oss fire. Vi ble hyggelig mottatt i resepsjon. Treningsrommet var bra og var tilknyttet badstu område.
Restauranten var hyggelig med meget god frokost. Vi forsøkte også en middag der som var mindre vellykket.

Dato for oppholdet: mai 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, sveinreiersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VeroDelattre, General Manager på Novotel London Tower Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2017
Google-oversetting

Dear Mr Reiersen,

Thank you so much for your very kind comments about your recent stay at Novotel London Tower Bridge. I am so pleased to hear that you enjoyed so many aspects of your experience with us, although I regret to read that your dinner was less of a success in dining experience.
I trust the four of you returned from London with many wonderful memories and hope we will have another opportunity to welcome you again in near future.

Sincerely,

Veronique Delattre
General Manager
Novotel London Tower Bridge




Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2016

God beliggenhet i kort avstand til Tower hill undergrundsstasjon.
Pent og rent rom. ok internett inkludert.
trekk for harde senger og kun dobbelt dyne i dobbeltsengen.
stort pluss for god frokost i flotte lokaler.
kan anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Haakon80
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VeroDelattre, General Manager på Novotel London Tower Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. november 2016
Google-oversetting

Dear Guest,

With a great pleasure I read your review on your recent stay at Novotel London Tower Bridge. Thank you for your time to share it with other travellers as well for the high rating you gave us and the recommendation. I couldn't be more satisfied to know that you and your family had a good stay with us. I hope we will have another opportunity to welcome you again in near future.
Sincerely,
Veronique Delattre
General Manager
Novotel London Tower Bridge

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2016

Meget god plassering i forhold til Undergrunnsbanen, hotellet ligger midt imellom 2 stk Underground. Veldig god service, rom og beliggenhet. Her er gåavstand til flere attraksjoner. det ligger en liten kiosk like ved. Rent og pent rom. Meget fornøyd med oppholdet. Vi hadde rom for 3 som fungerte veldig bra. Veldig kul dusj, man kan velge mellom gjennomsiktig eller frostet dusjvegg. Bra prisnivå. Stille rom, merket ikke noen lyder fra utsiden.

Dato for oppholdet: november 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, monas196
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
VeroDelattre, General Manager på Novotel London Tower Bridge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2016
Google-oversetting

Dear Mona,

Thank you very much for taking the time to comment and rate your recent stay at Novotel London Tower Bridge.
I am glad you have enjoyed our service, room as well as the convenient location. I trust you and your companions had a great time visiting London.
I hope to welcome you again in the future.
Sincerely,
Veronique Delattre
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser