Alt fungerer bra på dette hotellet. Hadde det ikke vært for at det er litt små rom, ville det fått full pott.Vi hadde et standard dobbeltrom. Vi ble godt tatt i mot i resepsjonen for rask og enkel innsjekk. Rommene har svært gode senger, dyner og puter. Badet har alt du trenger av såpe, shampo, osv. i delikate flasker. Svært god kvalitet på håndklær. Aircon som fungerte bra og var enkel i bruk. Gratis kaffe, te og to flasker vann per dag. Strykebrett og hårføner. SmartTV med blant annet youtube og mange kun engelske dog, kanaler.
Hvis du skal på shopping i London kan du ikke få bedre beliggenhet. Hotellet er et steinkast fra Oxfordstreet, og Regent street er noen hundre meter unna. Det er enkelt å gå tilbake til hotellet med posene dine. Det ligger rett ved- ca 50 meter fra Bond Street Undergroundstasjon. Her kan du ta Central Line noen stopp til Westfield kjøpesenter i Sheperds Bush.
Vi hadde afternoon tea på dette hotellet, som var ypperlig. Kommer til å bo her neste gang jeg skal til London på shopping. Populært hotell for nordmenn tror jeg. Et av de beste hotell jeg har bodd på. Wifi var ekstremt bra her, nesten bedre enn hjemme. Flott hotell for familier på shoppingtur.