Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
FindHotel
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 411)
Filtrer anmeldelser
1 411 resultater
Vurdering fra reisende
550
601
165
62
33
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
550
601
165
62
33
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 1 411 anmeldelser
Anmeldt 6. januar 2017

Grei størrelse på rommene og ok+ kvalitet. Badet var litt kaldt, men også grei størrelse og standard her. Servicen var upåklagelig ! Veldig sentralt i forhold til handlegater og attraksjoner. Matbutikk ca 3 min unna med bra utvalg av det aller meste. Restauranter og spisesteder rett rundt hjørnet. Ellers kan det nevnes at det var lytt både ut mot gaten og korridoren. Vi bodde i 3. etasje (4 etasje om du regner groundfloor som 1.) Internettdekningen var bra fra rommet, dette fikk vi med i prisen da vi bestilte fra hotellets egen nettside. Alt i alt et godt og trygt valg til en grei penge.

Dato for oppholdet: desember 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, 494atler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2015 via mobile enheter

Hyggelig hotell med god beliggenhet i forhold til tuben, Oxford Street, restauranter og shopping.

Vi hadde et stort rom med behagelig seng og sittegruppe. Rent og pent.
Frokosten var veldig bra, og det var god plass i spisesalen, selv om denne ikke var veldig stor.
Fin, liten bar i resepsjonen, som var åpen sent.

Her bor vi gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Andreas R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miguel S, Manager på Rathbone Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for taking the time to write this kind review following your visit to the Rathbone Hotel.

I am pleased to read that you had an enjoyable stay with us, highlighting the good location, clean, spacious and comfortable room, and the very good breakfast. Our bar is, indeed, a fantastic space to relax and unwind from the London bustle, open 24 hours for our resident guests. On your next stay, ask for our cocktail of the month, and Luis, our head bartender, will be happy to make you a delicious cocktail.

I am delighted that you recommend us and will be back.

Kind regards,
Miguel SIlva

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2015 via mobile enheter

For tredje år på rad booket jeg meg inn på Rathbone, og jeg ble ikke skuffet i år heller. De ansatte er kjempe hyggelige, servicen er super og den engelske frokosten er helt fantastisk. Beliggenheten er også super; et rolig nabolag med mange koselige resturanter, men allikevel bare 5-10 min å gå til Oxford street. Kan anbefales på det varmeste!!!! Jeg skal hvertfall tilbake

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste alene
Takk, Maren R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miguel S, Manager på Rathbone Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for sharing this kind comments following your visit to The Rathbone Hotel.

I am thrilled to read that is the third time you stay at the Rathbone Hotel and you plan to return.

Your kind comments that the staff is nice and the service is super are most appreciated. We continuously endeavour to exceed our guest’s expectations of service and it is fulfilling to hear that these efforts are noticed. I shall ensure that all of your kind praise is passed on to the team.

I am glad that you had the opportunity to try our English breakfast, and rated it as absolutely wonderful. Be assured that I will pass on this lovely comments to the breakfast team, in particular to our chef Martina.

I am delighted that you recommend us and that you will come back.

Kind regards,
Miguel Silva

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2015 via mobile enheter

Rathbone hotell ligger sentralt i London 5 minutters gange fra oxford street og 15 minutter fra Covent garden, soho og picadilly, denmark street med verdens bedre gitarsjapper. etc i gangavstand. Hotellet er koslig og rent og har god service og bra standard. Det er lite støy i området og vi var meget fornøyd med oppholdet ..

Dato for oppholdet: mai 2014
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Freezestudio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miguel S, Manager på Rathbone Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. april 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your feedback.

I am pleased to read that you were satisfied with your stay at the Rathbone and that you will recommend us.

We are looking forward to welcome you back.

Kind regards,
Miguel Silva

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. mars 2015

Dette hotellet ligger meget sentralt i London, 300 meter fra Oxford street og 400 meter fra Tottenham Court. Hotellet er lite , men rent og pent. Ligger i en rolig sidegate og personalet er svært hyggelig. Bare 50 meter til restaurantgaten Charlotte street.

Dato for oppholdet: mars 2015
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Terje J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Miguel S, Manager på Rathbone Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. mars 2015
Google-oversetting

Dear guest,

Thank you for your lovely review following your visit to The Rathbone Hotel.

We deeply appreciate your comments regarding the cleanliness standards and staff friendliness, and we hope to welcome you back in a not so distant future.

Kind Regards,
Miguel Silva

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser