Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Melia.com
USD 223
Vis tilbud
Booking.com
USD 264
Vis tilbud
Expedia.com
USD 263
Vis tilbud
Hotels.comUSD 263
PricelineUSD 264
Trip.comUSD 291
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (9 219)
Filtrer anmeldelser
9 219 resultater
Vurdering fra reisende
3 920
3 155
1 153
588
403
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
3 920
3 155
1 153
588
403
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 9 219 anmeldelser
Anmeldt 30. september 2018

Bodde 2 netter med business og pleasure.
Bra hotell med bra utvalg og kvalitet på frokost og lunch. Grei gangavstand til Tube'n.
Rommet var bra, men trangt/klaustrofobisk størrelse på baderommet.
Pluss for bra Martinibar med hyggelig og dyktig bartender. Minus for litt stive priser i baren.

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, nilsrubena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Melia W, Guest Relations Manager på Melia White House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Nils Ruben A,

First of all, receive our apologies for not being able to answer to your review in Norwegian this time.

Thank you very much for choosing Meliá White House during your recent stay in London and for taking the time to share your review with the traveller community.

We are delighted to know that we were able to make your time in London enjoyable. It is a genuinely rewarding for us to know that you have enjoyed of our lovely cocktail bar Dry Martini, as well as of the good selection and quality of our food offered and indeed, of our unbeatable location!

Having said this, we regret to know that you did not find the size of the room satisfactory as well as the bathroom. Our guests' comfort and welfare is genuinely important for us; for that reason, we would like to inform you that our hotel offers a wide range of different room categories, for different guests' needs, and we would have loved to assist you during your stay in order to listen to your requirements and provide you with a room that fits your needs best.

It has been a real pleasure to have you here and we would love to welcome you back in future visits to London.

Kind regards,

Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Et av de bedre hotellene jeg har vært på, og jeg kommer stadig vekk tilbake hit.
Flotte, store moderne og rene rom, med en super service. Beliggenheten er sentral. Deilig frokost med alt du kan tenke deg.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Wilde F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Melia W, Guest Relations Manager på Melia White House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018
Google-oversetting

Dear Wilde F,

First of all, receive our apologies for not being able to answer to this magnificent review in Norwegian.

In Meliá, our guests and your complete satisfaction is our priority and therefore, we are delighted to know that we have succeeded in this occasion! It is absolutely rewarding for us to know that your stay with us has been excellent and we feel greatly satisfied to know that you found our spacious, clean and comfortable rooms, our unbeatable location, our superb breakfast and our fantastic service to impress you the most!

It has been a genuine pleasure to have you here and the whole team is excited to know that we will have you back.

You will always be welcome in your house in London.

Kind regards,


Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2017

Veldig sentralt hotell bare svært kort til tube. Fin beliggenhet ved Regents Park. Svært vennlig betjening. Bra wifi. Veldig stille rom, ingen støy verken fra utsiden eller korridor. Veldige gode senger.

Dato for oppholdet: mai 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, anneberith2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Melia W, Director de Relaciones con Clientes på Melia White House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2017
Google-oversetting

Dear anneberith2017,

Thank you for sharing with experience in TripAdvisor.

Reviews like yours inspire us to keep improving day by day!

We are glad to read that our great location close to three tube stations, Camden Town, Oxford Street and Regent’s Park help you out discovering London.

And of course that we could also take a good rest on our rooms and comfortable beds.
All the team is looking forward to welcome you back to London.

Best Regards,

Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. april 2017

Flott hotell, rent ,super service, nydelig frokost og veldig sentralt. Herlig å komme til London å endelig få en positiv Hotellopplevelse. Bra treningsområde i Regents Park, både for løping og rusleturer.

Dato for oppholdet: april 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, kariannesathren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Melia W, Guest Relations Manager på Melia White House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2017
Google-oversetting

Dear kariannesathren,

Thank you very much for sharing your comments about your recent stay at Meliá White House with us and the TripAdvisor community.

We are delighted to read that you had a lovely stay with us during the Easter break and you felt very satisfied with our service.

Should your plans ever bring you back to London, please do not hesitate to contact our Guest Experience team if you require any assistance or have any outlining requirement.

We look forward to welcoming you back.

Kindest regards,
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2017

Hotellet har bra beliggenhet i London. God service. Rengjøringen på rommet og alle felles området er meget bra. Det jeg trekker ned på er LEVEL frokosten som var bra, men veldig mye skitten oppvask på borden og rensligheten på gulvet ved bufféten. Om dette blir bedre er det en 5*.

Romtips: Bestill LEVEL, koster litt ekstra men verdt det
Dato for oppholdet: februar 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Meliá Hotels International
Takk, 77christerp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Melia W, Guest Relations Manager på Melia White House Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2017
Google-oversetting

Dear 77christerp,

Thank so much for sharing your comments with us about your recent stay at Meliá White House!

We are delighted to read you had a pleasant stay and you loved most aspects of our hotel such as the perfect location, great service, cleanliness, varied, tasty breakfast and nice common areas. Our main goal is to offer a 5 star experience to our guests. We hope we can achieve this for your next visit to our hotel!

We look forward to welcoming you back.

Kindest regards,
Guest Experience Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser