Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vær obs på åpningstidene”
Anmeldelse av The Portman

The Portman
Vurdert som nr. 1 991 av 23 957 Restauranter i London
Prisklasse: USD 19 - USD 28
Kjøkken: Britisk, Gastropub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Uteservering, Privat middag, Reservasjoner
Omgivelser: Marylebone
Anmeldt 3. februar 2019 via mobile enheter

Både lørdag og søndag var vi der til angitt åpningstid, på lørdag fikk vi beskjed om at kokken dessverre ikke var på plass før kl 9.30 og på søndag var det rett og slett ikke åpent.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, andersmp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (377)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 377 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018

Var på jentetur og stakk innom her med to andre på en anbefaling. De serverte så utrolig god mat at jeg brant meg i utålmodighet. Rask serverig og god mat.

Dato for besøk: oktober 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mariavx
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. april 2018

Koselig og innbydende pub i lokalområdet hvor vi bodde. Vi gikk for burger og fish&chips til lunsj. Servicen kunne åpenbært var bedre, men maten var rett og slett meget god. Koselig og avslappende lunsj.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Tartufo17
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. mars 2015

Fin pub med god og tradisjonell britisk pub-mat og godt utvalg av øl.Hyggelig og smilende betjening samt rask servering. Flott spiselokale i 2. etasje

Dato for besøk: februar 2015
Takk, Vidar1960
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2013

Denne lå rett over veien fra hotellet . Her var alltid folk og så ut som en koselig plass. Vi tok en øl her mens vi ventet på at de andre skulle bli klar for og dra ut å spise middag. De har varmelamper og pledd tilgjengelig.

Dato for besøk: september 2013
Takk, eliise89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på The Portman, så også på

 

Har du vært i The Portman? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din