Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Terrible service ”

Slug & Lettuce, County Hall
Bestill bord
2
man. 2.8.
20:00
Vurdert som nr. 1 084 av 1 857 Smått og godt i London
Prisklasse: USD 8 - USD 28
Kjøkken: Bryggeripub
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Omgivelser: Southbank
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Maten var helt OK, men porsjonene var meget små. Definitivt ikke nok til en voksen mann. Rensligheten var noe tvilsom.

Det som ødelegger hele måltidet, er den elendige servicen. Gruppen min var 10 minutter forsinket pga. problemer på undergrunn. Siden vi var under bakken uten mulighet til å ringe, fikk vi ikke sagt ifra før vi kom ut fra Waterloo stasjon. Vi fikk beskjed om at det ble 30 minutter ekstra venting pga. vår forsinkelse. Maten var forhåndsbestilt. Det som ikke er greit er servicen som følger. Personalet var tydelig irritert og ønsket ikke å yte service til tross for vår beklagelse og forklaring på hvorfor vi ikke fikk gitt beskjed om forsinkelsen. Vi fikk ikke beskjed om at vi skulle bestille drikke ved baren. Det resulterte i at maten plutselig ankommer uten at vi har fått bestilt drikke. Når vi vi da går til baren var de ikke interessert i å servere oss drikke. Det var kun en person i baren, og hun valgte å ekspedere alle andre som kom til baren. Når vi hadde stått å ventet i 10 minutter og andre kunder som akkurat hadde kommet til baren fikk servering før oss, fikk vi nok. Da ble det mat uten drikke, og vi kommer aldri tilbake!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, thomashellerud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 268)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 1 269 anmeldelser

Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Gruppe på 22 personer hadde forhåndsbestilling på fish&chipsmed med drikke. Da vi ankom 10 minutter forsinket pga t-banestans (hvor det ikke var mobildekning) var betjeningen sur fra første sekund. Da maten kom, fikk vi beskjed om at drikke måtte bestilles i baren. Vi stilte oss opp i kø, men betjeningen var mer opptatt å betjene de som kom etter oss utenfra. Sjefen mente at drikke ikke var inkludert i vår bestilling, selv om vi beviselig kunne vise til noe annet i vår skriftlige bestilling. Han virket sur og ikke løsningsorientert overhode. Matporsjonene var svært små. Styr unna!

Dato for besøk: januar 2019
3  Takk, halvorj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. november 2017

Vi spiste lunsj her og var veldig fornøyde. God mat og imøtekommende personale i flotte omgivelser gjorde det til en super lunsj.

Dato for besøk: november 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Caroline M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
County_Hall_Slug, Manager på Slug & Lettuce, County Hall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. desember 2017
Google-oversetting

Dear Caroline,

Thank you for your praising review and awarding us with 4 starts. We are pleased to know you have enjoyed your time in our venue and we look forward to seeing you again with next opportunity.

Have a wonderful festive season!

Kind regards,

Gabriela

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2017 via mobile enheter

Kjempekoselige omgivelser i hjerte av London. Trivelig personale og fin meny. Rent toalett i kjelleren

Dato for besøk: september 2017
Takk, malineh87
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
County_Hall_Slug, Manager på Slug & Lettuce, County Hall, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2017
Google-oversetting

Dear Customer

Thank you for your feedback. We would love to see you again soon.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2016

Vi hadde forhåndsbestilt fich & chips til 40 stk. Mat ankom bordet før vi hadde fått bestilt drikke. Fisken var kald og kjedelig - ble sendt ut igjen. Flere av oss satt vendt mot kjøkkenluken og så at mat som falt av tallerken ble lagt oppå igjen og dandert. 1 flaske ketchup på 40 stk. Guidene og flere av oss gjestene måtte hjelpe til med servering og rydding. Ellers hadde dette måltidet aldri tatt slutt. Ansatte virket lite interessert i å få dette til å få en brukbar avslutning. Styr unna denne resturanten. Det finnes så mange andre i dette området.

Dato for besøk: juni 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sirir_nningn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Slug & Lettuce, County Hall, så også på

 

Har du vært i Slug & Lettuce, County Hall? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din